Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nasyp, reskíruj na noc do každej výlevky baktérie zn.: Žumpur a spol., tj. ušľachtilé, sušené baktér… nový
Nuda 03.04.2022 23:14
Nuda
To je opravdu zvláštní, když je sifon zalitý a přesto je tam smrad. Ta odvětrávací trubka s tím nemá… nový
savo 05.04.2022 23:49
savo
Sifon se zaleje, ale vycucne to voda z jiného vodovodního zařízení. Protože je zacpaná ta odvětrávac… poslední
Rce 06.04.2022 00:40
Rce

Nasyp, reskíruj na noc do každej výlevky baktérie zn.: Žumpur a spol., tj. ušľachtilé, sušené baktérie určené do septikov, žúmp a potrubí. Nechaj v sifónoch na noc napučať, ráno spláchni studenou vodou výlevky nech sa baktérie namnožia, napelešia po stenách odpadového podhubia. Časom zožeru chutný, mňamky sediment v odpade.

To je opravdu zvláštní, když je sifon zalitý a přesto je tam smrad. Ta odvětrávací trubka s tím nemá souvislost, to by v té kanalizaci musela hnít kráva, aby to dalo tolik plynu. Jestli není ten sifon nějak poškozený. Nebo nesmrdíte třeba sami o sobě? Je to jen ve sprše, nebo v každém těsnějším prostoru, třeba v autě? Zkuste se umýt, jestli to nepomůže.

Sifon se zaleje, ale vycucne to voda z jiného vodovodního zařízení. Protože je zacpaná ta odvětrávací trubka, v ní nemá voda co pohledávat, to je špatně. Z kanalizace to dovede óbr smrdět, víc než shnilá kráva. Shnilé saponáty, to je úžasný puch!! Kam se hrabe starej dráteník v kanále. Vím to dobře, když jsem měnil trubky, tak se ten hnus na mne vrhnul za lacl montérek. Ty schnilé saponáty a jiné sračky, to smrdí strašlivě s dostřelem 200 metrů. Hovna jsou proti tomu rajská vůně.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru