Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kterou kvalitní značku kuchyňského robota vybrat?

Tesla byla vždy vnímána jako označení pro TEchnicky SLAbé výrobky, i když zpětně to tak nevypadá (co přežilo do dnešní doby je možná zastaralé, ale dobře provedené). Ovšem výrobky ETA bývaly vždy bitelné. Máme doma starý robot (takový co měl nasazovací převodovku) a co ten zkusí, to žádný nový nepřežije (jo taky jsme zkoušeli, odešel hned po záruce, která tehdy byla 1/2 roku, ještě že jsme etu nevyhodili). Když jsem poprvé viděl, jak míchá (hněte) těsto na vánočku, nevěřil jsem, že to zvládne. Robot poskakoval po stole a vydával zvuk jak když mele z posledního, ale zvládnul to a od té doby ho tak děláme a zatím neodešel. Vysavač neměl takové štěstí, ten skončil na sběrňáku (jinak by asi taky fungoval dodnes).
Škoda že v ETĚ u tohoto důkladného provedení nezůstali a přizpůsobili se davu (takto jsou jedním z mnoha čínských šuntů).
Žehlička ETA ( https://eshop.eta.cz/zehlicka-eta-sucha-7246-90000-cerna-cervena-nerez-eta724690000/p47032/ ) má osvědčený tvar ze sedmdesátých let, ale jinak je totálně jiná (vím to protože jsem zevnitř viděl původní i tu novou). Ale zatím roky drží.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny