Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno gumové vrzání pračky při otáčení bubnu

:-) Ta poslední věta mě dostala - není nad to, když se člověk umí pořádně pochválit :-) Ale v pohodě, rozumím, člověk se nejlíp a dostatečně pořádně pochválí jedině sám, však jsem si taky dneka chvíli připadal nepřemožitelný :-D Zároveň s Vámi i souhlasím - sám taky nic nevyhodím dokud to jde opravit, protože zatím má takovou zkušenost, že problém jě většinou nějaká blbost a vyhazovat věci, kterým vlastně nic není mi přijde tak nějak špatně. A ke všemu mě to baví.

Co se týče té manžety - já jí asi nakonec vyměním, ale momentálně doma zrovinka žádnou volnou nemám a ono teď, když už vím jak na to, tak už to rozmontovat je fakt chvilka - čtyři šroubky, sundat bok, jeden pojistný šroubek, nasadit stahovák, zatočit a jsem tam. Ložisko vypadalo cajk, ani žádný zvuk nevydává, tak proč se s tím prdět.
Trošku mě zaujal ten "sanýtr", přiznám se, že jsem nevěděl, co to je, tak jsem hledal a našel tohle https://cojeto.superia.cz/chemie/sanytr.php. No, ale zrovna mudrý z toho nejsem - proč bych měl mít v pračce ledek draselný? Vy něco takového dáváte do pračky? Podle té stránky se to používá jako hnojivo nebo do pyrotechnických výrobků.
Taky se přiznám, že příliš nechápu, jak by mohla být manžeta, která má těsnit proti vodě, být tou vodou mazaná, to by musela sáknout a to je tak nějak proti jejímu účelu, ne? Sám ale píšete, že se má máznout styková plocha - no, ale není to to, co jsem právě udělal? Tak či tak - na druhé straně to, co jsem namazal, namazané bylo, z čehož usuzuji, že to tak má být a holt nějaký lajdák ve výrobě neudělal svou práci správně. Přčedtím to vrzalo (i rukou), po namzání ticho po pěšině, takže možná "to nebude zdrojem skřípání", nicméně to na to skřípání pomohlo.

Tak se mějtě pěkně a hodně dalších oprav na profi úrovni!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny