Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Napojení záchodu na odpad.

Zmeraj odsadenie odpadu (ideálne na stred rúry) stačí na kraj rúry od zadného muriva a skontroluj rozmerovo tento kombík s plochou nádržou so spodným vývodom:
https://www.siko.sk/wc-kombi-komplet-sat-brevis-vratane-dosky-softclose-vario-odpad-satbre030rrexvp/p/SATBRE030RREXVP

https://lnk.sk/heu0

Iba nasadiť rozmerovo vhodné koleno a predlženie do podlahy.

Pevné ukotvenie k podlahe WC kompletu stačí, ak nanesieš na odmastený povrch obkresleného obrysu WC na podlahe transparentné silikónové lepidlo vo výtlačnej tube (pre pištoľ), nacapíš finálne na podlahu WC. Nemusíš vŕtať, hmoždínkovať do podlahy, adhézne sily vytvrdnutého silikónu udržia heblanie sa na mise aj 130kg človeka.
https://vsetkoprestrechu.sk/produkt/stresne-doplnky/stresna-chemia/parafix-klampiarsky-tmel/

Môžeš detto jemne oblepiť silikonom odpadové potrube v mieste spoja v prípade, ak presne nesedí, nech nemáš doma smrady z kanalizácie. Niekedy tesniaca guma nestačí, padá, zosúva sa z výlisku na potrubí, nedá sa ani po namazaní nasadiť apod.

Mal by sa tento WC kombík vmestiť, lebo v starších tehlových chalupách, bytových domoch, sa riešili docela priestorné komnaty na WC.

Osobne som takto prerábal WC v Starom meste BA I z roku výstavby 1912, ako bonus s pridaným drobným pisoárom a bidetom v spoločnom priestore WC. Hold boli to zlaté časy v kvalitnej, murovanej výstavbe (pre investora Dr.Charváta, stavitelia bratří Hromadové z Písku, ČR).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny