Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Robovysavač Xiaomi S5 MAX se stává kvůli aktualizacím nepoužitelným

Našťastie som doma tieto bolesti s robotickou plackou prekonal, zbavil som sa ho. Nemal ho kto "opečovávať", vyčistiť, takmer som sa o neho zabil lebo sa po nociach motal po zemi ak som šiel v sladkom delíriu rozospatia, "somnambulizme" v noci na WC. Čokli si tiež nevedeli zvyknúť, mierne to v nich vrelo, dusivo v sebe povrčávali na vysávač, zrejme ich tiež rušila lozivá, mrška jenom malá.

Najhoršie tu u nás vypadalo, ak sa v mikrovlnke spravili dva sakle pukancov, na konferenčnom stolíku pred sedačkou v hale sa otvorili pistácie, nešúpané arašidy, otvorili sa vo vaničke plnené hořické trubičky, sladké oblátky, tak po odsledovaní správ prípadne filmu v TV sme vstali zo sedačky zasypaní pod nohami, na sedačke, na koberci bordelom, ako v usáckych kinách v rokoch osemdesiatych. Jedine vstať, obuť si gumáky a prebrodiť sa vysokým bordelom z rozsypanej žranice. A to sme v domácnosti iba dvaja členovia + traja čoklíci.

Polovičke som k sviatkom kúpil tyčový xindel na aku, tuším stál cca 190€, pricapený v kuchyni na chladničke z boku na magnet. Nevie si ho vynachváliť ak pečie, kuchtí, melie na robote strúhanku, šúpe cibuľu, čistí zeleninu, krájala chleba, drobila pečivo, furt mala pod nohami pri linke binec zo žranice. Teraz čapne tyčový vysavač, prebehne kuchyňu prípadne aj jedáleň. Ide furt s ťahom na Turbo.

https://www.roboticky-vysavac.sk/xiaomi-roidmi-f8

Tento xindel má sakra ťah, neveril som, na turbo mi skoro dlaň urvalo pricucnutím po priložení na mriežke od motora, navyše, spodná kefa hnaná agregátom predelená silikonovým pásom dokonale vytrepe koberce, vytiahne z nich špinu je velice vhodná aj na rovné kameninové podlahy. Tyčový aku Dyson má spodný valec do špirály, čo nie je vhodné.

Vrelo aku tyčový vysavač odporučím.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny