Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Domovní telefon

Dobrý den,

potřeboval bych poradit s domovním telefonem Urmet 1105. Po loňské rekonstrukci jsem vyměnil starý bzučící telefon za nový kus a zapojil stejně jako předchozí, už tehdy trochu také bzučel ale dal se používat. Nyní bohužel bzučí tak, že není nikde slyšet nic :-/ Jsem jediný z celého vchodu, kterému to takto dělá... Nevídíte někdo na obrázcích nějakou chybu v zapojení?

Předem děkuji za rady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Máš taky, jediný z celého domu, nový telefon? Může být na jiné napětí.
Rce 26.09.2021 00:20
Rce
Myslím, že ano, ostatní tu mají byty docela v původních stavech. Ale bzučel už i ten co tu byl, tako…
carlos2 26.09.2021 11:18
carlos2
My jsme to v baráku řešili dlouhá léta, vlastně co pamatuju. Jeden "šikovný" soused se v tom furt hr… poslední
ml1 27.09.2021 21:11
ml1

Myslím, že ano, ostatní tu mají byty docela v původních stavech. Ale bzučel už i ten co tu byl, takový ten starý urmet s hnědým sluchátkem. Jen spíš netuším, proč se to najednou zhoršilo.

Je tu teda jeden byt v nějaké dlouhodobé rekonstrukci, tak jestli tam to nemaj nějaký rozpojený nebo něco, ale zas proč by to dělalo jen mě

My jsme to v baráku řešili dlouhá léta, vlastně co pamatuju. Jeden "šikovný" soused se v tom furt hrabal, po jeho zásahu se to většinou zhoršilo. Bručení, pískání, prostě všechno. Byly období, kdy jsme museli hulákat z balkóna, protože domovní telefon byl nepoužitelný. Pak se konečně udělala rekonstrukce (nové zvonkové tablo, i domovní telefony a samozřejmě i to mezi tim) a od té doby je pokoj (podle pánů, co to dělali "dokud se v tom zase nebude hrabat pan xxxx").

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru