Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pohon vrat - podzemní

Dobrý den,
chystám se instalovat pohon dvoukřídlých vrat a z prostorově estetických důvodů bych vybral podzemní pohon. Našel by se někdo se zkušeností, doporučením či radou (jaký typ, čemu se vyhnout, na co nezapomenout atd)?

Předmět Autor Datum
V podstate je pohon pod terénom ideálnejší, bezproblémový, bezúdržbový. Hlavne ak je kvalitne spraco… nový
Nuda 27.07.2021 19:48
Nuda
Žádný stroj není bezúdržbový. nový
Paron 28.07.2021 00:16
Paron
pod povrchom, hoc pri 99,9% vlhkosti, hlavne pri relatívne stabilnej teplote zbavenej ÚV žiarenia, t… nový
Nuda 28.07.2021 15:36
Nuda
Skvěle napsáno ;-) vidím to podobně. Problém zatím nemám, ale chci se případnému problému vyhnout. B… nový
SpatsColombo 28.07.2021 15:44
SpatsColombo
ťažko vecne a všeobecne múúdro radiť, bo kapitalistickí, západní, americkí nemčúri včúl po porade s… poslední
Nuda 28.07.2021 17:45
Nuda
V podstatě jde o to ohlídat si aby se tam nedostala dešťová voda a prach. Osobně bych "vytáhl" stěny… nový
nerady 28.07.2021 07:10
nerady

V podstate je pohon pod terénom ideálnejší, bezproblémový, bezúdržbový. Hlavne ak je kvalitne spracované a odborne osadené tesnenie, tesniace guferá, manžety, antikoro-nerez matroš tiahiel, teflonovo-lítiové mazivá s odizolovanou elektrikou uchytenou na kabeláži na nerez svorkách, potom máš doživotne pokoj.

pod povrchom, hoc pri 99,9% vlhkosti, hlavne pri relatívne stabilnej teplote zbavenej ÚV žiarenia, teplotnými výkyvmi, krutých podmienok počasia, sloty, pľúšte, mrazom, je, tj. elektromotor s napájaním a pohonom obslužného HW.

(ak ho vyrobila seriózna firma, nie fejkisticí žltí "z čínskeho blata" s dovozom do EÚ cestou židoboľševickej, eštébáckej, chazarskej mafie udavačov priamo do chrápy tejto konzumnej lúze, skomunizovaných, lacných vypatlacov, voličov socialistických istôt so slovami, "aby bolo zase ľepšie", ako bolo dóobre za zlatých komunistov.)

Máš nejaký konkrétny problém?

Ozvi sa "žebrákovi", ktorý takmer 30 rôčkov vlastní stavebnú spol., s.r.o., a teda je v obraze....

Skvěle napsáno ;-) vidím to podobně. Problém zatím nemám, ale chci se případnému problému vyhnout. Bohužel nerozeznám, který z výrobců či prodejců dováží to "čínské bláto židobolševicko-estébácko-chazarskou cestou". Kdyby byl tip na značku pohonu či výrobce na základě dobré zkušenosti, tak bych byl rád.

ťažko vecne a všeobecne múúdro radiť, bo kapitalistickí, západní, americkí nemčúri včúl po porade s eštebáckou, V4 CCCP mafiou KGB sovietskych zločincov odtrhnutou z reťaze, začali detto v rámci "tureckého hospodárstva", od deseti k pěti, keep smilling, šmelinovať s ľudovodemokratickou lúzou cez celú zemeguľu, ako besní.

Spotreba HW končí do lehoty záruky, aj bez zámerného kurvítka.

V podstatě jde o to ohlídat si aby se tam nedostala dešťová voda a prach. Osobně bych "vytáhl" stěny prostoru kde bude pohon instalován několik centimetrů nad povrch, abych se tohoto vyvaroval a možná vyřešil i odtok vody z tohoto prostoru, pokud nebude absolutně vodotěsný.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru