Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hydroizolace Den Braven - problem s dilatacnimi pasy

Zdravim,
predelavam technickou mistnost a protoze je tam voda a podlahova vpust, pouzil jsem pred pokladkou dlazby a lepenim obkladu hydoizolaci od Den Bravenu pro koupelny. Aplikace byla v pohode, ale narazil jsem na drobny problem s dilatacnimi pasy. Dost blbe se mi s nimi delalo. I kdyz jsem mel pred jejich aplikaci nanesenou vrstvu hydoizolace, moc v ni nedrzely, ruzne se kroutily, apod. Nakonec jsem je sice vsechny zapravil, ale misty je znat, ze nejsou nalepene uplne na podkladu. Uvidim jak to bude vypadat pred aplikaci druhe vrstvy, ale zajimal by me vas nazor. Mam obavu, ze kdyz na tyto mista dam lepidlo a dlazbu, tak se muze hydroizolace porusit.
Diky
Marek

Předmět Autor Datum
Taky jsem je dával do koupelny a taky jsem při tom láteřil jak dlaždič a nebyl moc spokojený s výsle…
Moas 12.07.2021 06:20
Moas
Diky za odpoved. Jsem rad, ze v tom nejsem sam. Jasne, hydroizolace na pasech nestoji, slo mi hlavne… poslední
DBpasM 12.07.2021 22:59
DBpasM

Taky jsem je dával do koupelny a taky jsem při tom láteřil jak dlaždič a nebyl moc spokojený s výsledkem.
Ale už jsem to nijak neřešil, dal lepidlo, dlažbu... když se syn koupe tak v koupelně je malá potopa a v okolních místnostech nikde nic neprosakuje. Ono teoreticky by ani nemělo, dlažba i obklady jsou je zaspárované (a spárovačka toho moc nepropustí) a v rohu mezi podlahou a stěnou je silikon. Takže ty těsnící pásy jsou vlastně jen další úroveň ochrany.

Diky za odpoved.
Jsem rad, ze v tom nejsem sam. Jasne, hydroizolace na pasech nestoji, slo mi hlavne o tu aplikaci. Krouti se jak had, nejdou poradne zohnout na pul. No chtelo by to poladit. Zitra budu pokracovat, tak treba budu mit vetsi stesti.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru