Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pračka nejde otevřít kvůli vodnímu kameni?

Mě při sledování této reklamy (slyšel jsem jen zvuk, obraz si domýšlím) napadlo, jaktože v americké domácnosti nemaji páčidlo, když ho v kreslených seriálech tahaji z rukávu (spolu s kovadlinou, kuchyňským dřezem, sejfem, piánem, ledničkou atd. to patří k oblíbeným artefaktům).
Kde jinde než v americké domácnosti perou dresy pro celý tým navíc na poslední chvíli (mezi náma společná prádelna natož pračka mi přijde trochu ekl) a ještě nemaji náhradní.

Pokud jde o vodní kámen, máme doma podle calgon testu (někdy ho rozdávali) velmi tvrdou vodu. Hádám, že by podle něj byla velmi tvrdá i destilka. Co by potom měli v Itálii, odtamtud si vždy vozíme rychlovarnou konvici pokrytou milimetrovou vrstvou nánosu a to jen za dva tři týdny (a myslím že to tam průběžně vyvařujeme), takovou nemáme normálně ani po roce. I čechách jsem viděl vodu znatelně tvrdší.

Jediný co si dovedu představit je destrukce topného tělesa, které zablokuje otáčení bubnu (něco podobného jsem zažil, ale vodní kámen v tom byl nevinně) a k prádlu se nejde dostat; ale trocha síly takovou situaci vyřeší.

Asi se příště na tu reklamu podívám i s obrazem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny