Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Renovace" koupelny a WC

1. Polystyrenove kazety jsou humus vhodny maximalne nekam na chatu. Ale budiz, kdyz se vam to libi. Kdybyste ten strop natahli sadrovou sterkou, bude to levnejsi, rychlejsi a nehrozily by problemy. To naradi co na to mate staci. A spary bych neresil a uz vubec bych nedaval ke kazetam s dekorem tu bilou listu. Staci to dorazit ke zdi poradne a kraj vzit pripadne akrylatem.

2. Skrabani spar je nesmysl, rucne to budete delat veky a bruskou bude vsude tuna prachu, navic to neni sranda udrzet a neriznout do dlazby. Barva na spary je lepsi reseni, pouzivam fixu od knaufu a funguje dobre, jen si to chce na kouslu vyzkouset, za jak dlouho umyt dlazdice. Jen u te vany nebude drzet na silikonu. Ten bych odrezal a nanesl znovu, vcetne te listy. A bile spary se na podlahu vetsinou nepouzivaji, protoze se do nich zaslape bordel a nejde to z nich pak dolu. Kde se spary droli to samozrejme vyskrabnete, skrabku vezmete s diamantovym posypem, ne se zubatym ostrim.

3+4. Pokud je umyvadlo v poradku, tak nevymyslejte silenosti s nerezem, sundejte umyvadlo, konzole obruste a natrete spolu s dvermi a dejte je zpatky. Postup mate ok, jen bych si nedelal vrasky s odrezovacem a po obrouseni pouzil jako zakladovku penetrator koroze rustoleum. Na to pak nejakou vodoureditelnou barvu, ne smrdici syntetiku. PU lak, balakryl nebo eternal vydrzi velmi dlouho. Bilym balakrylem jsem takhle natrel orezlou smycku topeni a po deseti letech je stale pekna.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny