Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hecht nářadí a stroje , hrůzné zjištění

Pro všechny kdo chtějí HECHT. Koupil jsem půdní vrták HECHT. Po měsíci se neopatrnou manipulací rozbila ovladací rukojeť. Navštívil jsem prodejnu kde jsem vrták kupoval s tím že koupím novou jako náhradní díl. Bohužel tento náhradní díl neměli a nebyl k dispozici nikde v ČR. Objednal jsem si ho.(Podotýkám že Hecht je Čína)
To byl květen 2020. V prosinci 2020 jsem dostal informaci že náhradní díl již mají. V zimně jsem ho nutně nepotřeboval takže jsem vyzvednutí nechal na únor. Na prodejně mě bylo sděleno že tento nahradní díl zase nemají jelikož jsem přišel pozdě takže ho poslali jinam. Na tuto možnost mě nikdo neupozornil. Nikdo se se mnou dále nebavil a byla mě sdělena možnost objednat díl znovu s tím že opět nevědí kdy bude k dispozici a že to může trvak klidně i dalšího půl roku. Dodnes je tedy vrták nefunkční cca 1 rok od zakoupení.
DOBRÁ INVESTICE co říkáte. HECHT už nikdy ani zadarmo.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nějak mi uniká v čem je to hrůzné zjištění? Hecht má desítky autorizovaných servisů po celé ČR a nen… nový
czcharlie 23.05.2021 01:27
czcharlie
Plný souhlas. Aspoň ,že ten díl umí sehnat. Já sháněl do vertikutatoru AL-KO uhliky a bylo mi řečeno… poslední
pařez 23.05.2021 14:43
pařez

Nějak mi uniká v čem je to hrůzné zjištění? Hecht má desítky autorizovaných servisů po celé ČR a není obvyklé, aby prodejci vedli skladem díly, na které se zeptá jeden zákazník za rok, to by měli sklady plné náhradních dílů, které by jim nejspíš zbyly na ocet... A ty díly se i na sklad kupují za nějaké peníze. A pak se najde "zákazník", který si objedná, je upozorněn, že objednané zboží je pro něho připraveno a on v sobě nemá dost slušnosti, aby se uráčil oznámit, že si pro něj přijde až se mu to bude někdy za tři měsíce hodit. A pak se ještě cítí dotčený, že prodejce po nějaké době oprávněně usoudil, že na něj zákazník hodil bobek a zboží prodá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru