Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zdroj na elektrický ohradník schéma

Hoc tvoja zákonmi chránená, oplotená, riadne uzamknutá, fest petlicami, elektromagnetickým zabezpečením, pancierovými dvercami s kovanými okenicami "chránená" nehnuteľnosť je nedotknuteľná, ústavou či tr.zákonmi chránená, predstavuje pomyselnú bublinu v tomto komunistickom, zločineckom chlieve V4.

Neznámy, dobromyseľný vlamač, zlodej, kriminálnik nemal v úmysle kradnúť, iba sa chcel v pľúšti, (Slote), ukryť na riadne oplotenej, nebodaj majiteľom uzamknutej, zabezpečenej nehnuteľnosti pred nepriazňou počasia, pričom ho zákonný majiteľ svojej nehnuteľnosti svojim sofistikovaným zariadením úmyselne, zámerne a brutálne "zavraždil", ochromil, prípadne mu spôsobil celoživotnú choleru, traumu na zdraví.

Takto sa veci v tejto skomunizovenej, eštebákmi, rusofilmi riadenej republike neriešia, na to sú predsa orgány OČTK.

---

Sú tu situovaní retardi, smradi, zaslepení, nemajetní tupci, fízli, udavači, eštébáci, boľševická mafia spoločného majetku pri ochrane komunistického, "ICH" majetku.

----------------------------------

Takmer som skončil v base (aj pri ochrane svojho uzamknutého vozidla s nábojom 160000-tis.Volt elektródami pod sedadlom vodiča pri jeho opakovanej krádeži), preto mám neblahé skúsenosti. Pritom som chudáčiska zlodeja vykotil zo sedadla potichu na vozovku, oprel o chodník, ako typického ožrana a potichu ufujazdil. Zlodej sa sťažoval pred mafiou fízlov na modravé spáleniny v tvare "letorastov ihličnanov" v oblasti tesne pod kožou obličiek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny