Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zarovnání podlahy v domě

Prosím o radu. V přízemí domu bych chtěla nechat vyměnit podlahy, ve 4 místnostech je dlažba, ve dvou stará plovoučka - celkem je to cca 90 m2. Podlaha je zničená a jsou tu i různé "schůdky". Podlahu nově bych chtěla mít celou zarovnanou, všude vinyl. Jaké je prosím nejlevnější řešení, když ten nejvyšší schůdek má cca 7 cm a nachází se zrovna v místnosti nad sklepem? Čím ten prostor vyplnit? Ptám se orientačně, abych věděla, v jaké cenové relaci se to pohybuje. Případně i na kolik by vyšlo podlahové vytápění. Děkuji moc.

Předmět Autor Datum
Daj foto. Schodík "katedra" v interiéri sa dá búracím kladivom osekať, zrovnať v prípade, ak sa nej… poslední
Nuda 07.04.2021 11:18
Nuda

Daj foto.

Schodík "katedra" v interiéri sa dá búracím kladivom osekať, zrovnať v prípade, ak sa nejedná o preklad, nosník, preklad nad pivnicou.

Musíš mať tiež na mysli prahy a otváranie dverí, aby sedela výška (vógris). Aby sa nemuseli skracovať zo spodku dvercia, prerábať výška prahov apod.

Oslov priamo firmu zaoberajúcou sa krytálovým (podlahovým) kúrením, lebo je viacero možností, hadom, hadicou vyhrievané teplou vodou z kotlov na plyn prípadne elektrických bojlerov alebo elektrickým, odporovým, ohrevným káblom 230V/50Hz zafrézovaným (zaliatym) v podlahe do betónu. Ovládané termostatmi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru