Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Invertorový motor pračky

Nemaj obavy z týchto motorov ani z okolitého žiarenia indukčných plotní, mikrovlniek ani z wifi. Sú tak slabé s minimálnym vplyvom na biologickú hmotu, že sa nemá zmysel s nimi nijako zaoberať.

Dôvod je ten, že samotné magnetické pole planéty Zem, polia Galaxie, gravitačné, repulzné, torzné žiarenie tvorí permanentný stonásobok tejto dávky vyžiarenej prístrojmi na ľudský organizmus.

ak má častica energiu tvorí elektromagnetické, elektrostatické pole,
ak má častica hmotnosť vytvorí gravitačné pole,
ak má častica moment otáčania (spin) tvorí torzné pole.

Voľná energia týchto silových polí prechádza každou živou bunkou 24 hodín denne spolu s VF gama, rádioaktívnym žiarením, ktoré nedokázalo eliminovať ochranné, magnetické pole Zeme. Ale predsa sa chodia naše žlté, hriešne krásne zlatokopky, spaľovať na exotické pláže zaliate na pravé poludnie nielen škodlivým ÚV žiarením s vidinou ulovenia na svojej neodolateľnej chachary šikovného samca s tučným kontom, ktorý by zabezpečil pre samicu a jej parchantov útulné, blahobytné hniezdište. Opekané na škodlivom žiarení zo Slnka im akosi nevadí pri ochrane svojho zdravia, večného, sladkého života.

Práve tieto dávky žiarenia umožnili vznik života v podobe DNA/RNA až po zmenu spojenia jednobunkového života v inteligentné bytosti (organizovaný zhluk baktérií) s vlastným vedomím.

Hustýýýý

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny