Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Při puštění s prázdným bubnem pračka klepe, při ždímání je hlučná a jdou z ní plastové odřezky

Rozsypal sa simering (gufero) na hnacom hriadeli pred ložiskom do ktorého zateká, vyplavila sa vazelína, z uvedného dôvodu vzniká ten rachot, guličky suchého ložiska korodujú, trú sa o seba.

Zahodiť, dnes nemá význam opravovať tieto xindle. Vyraziť bez milosti, kúpiť novú so zárukou (chod do ECG, síce sa jedná turecké hospodárstvo v licencii, ale šlapú, ako americké, kapitaľistické, západné), lebo si budeš vlasy v nešťastí a smútku trhať ak sa po drahom service, drahej oprave niečo iné znovu pokazí (na to zober jed), beda riadiaca jednotka, tá stojí takmer ako celá práčka aj s robotou výmeny.

Moja zlatá polovička má vo výrobni lahôdok a v cukrárni kvôli nekonečnému praniu utierok, handier, obrusov, plachiet, pracovných zástier, závesov, lacný šunt v cene 180€, zn.: ECG EWF 1053 MA, ktorý jej hrkoce, točí, mrdolí, perie takmer nonstop, niekedy dva/tri razy denne, nastavená je na teplotu 86°C s predpraním, no a objektívne mi do uška konštatuje, že si nevie túto lacnú práčku, (síce bez siedmeho zmyla, nie je chytrá, premúdrelá vybavená Al s pripojením na net, bez lešteného diamantového bubna), vynachváliť. Však som jej poradil velice múúdro, musím sa verejne pochváliť, ako mi to bohovsky páli, jedna báseň. Chce to denne 1x1500mg kotvičník, 300mg silybum, výťažok z ščipľavého bodliaka ostropestreca, smetánky, žihľavy, artičoka, ľanový bio olej docpať nejakým tým magnézium, doplniť sporadicky zinkom v chelátových formách. Nočný stolík sa mi ide rozcisnúť, rozdrapiť čo do šírky, prepadáva od množstva výživových prípravkov, extraktov bylín, tuším kúpim nadstavbu v podobe dvoch regálov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny