Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde nakupujete materiál na projekty?

1) Dotazník se zabývá sortimentem, který lze zakoupit v hobbymarketech (samozřejmě i jinde). Jak byste si představoval ten sortiment jinak vymezit? Pro vyplnění jiných shopů máte kolonku "Jiné", kam jde napsat cokoli (i více shopů).

2) Ano, v pořádku, proto tam ta otázka je - kde nakupujte tento sortiment (který lze zakoupit mimojiné v hobbymarketu) NEJČASTĚJI.

3) Z hlediska vyhodnocení dotazníku a nějaké vypovídající hodnoty je nutné omezit počet odpovědí. Jistě vám něco říká Paretovo pravidlo 80 / 20. Zkuste se na to podívat optikou provozovatele obchodu - bude ho zajímat jen pár nejdůležitějších důvodů, na kterých může zapracovat, investovat do nich.. až pořeší to nejdůležitější, může se věnovat minoritním odpovědím.

5) Přepravní společnosti ale určují cenu přepravy podle hmotnosti. Hodnota (resp. pojištění) balíku je do určité hodnoty v ceně. Tahle otázka je zařazena především z toho důvodu, že kvůli krabičce vrutů za 200 Kč nebudete dávat 100 Kč poštovné a radši si ji dojedete koupit do prodejny spojováku ve městě, taky to tak dělám. Kdyby byla pošta řekněme 60 Kč, tak je to už něco jiného a může se mi to vyplatit objednat z eshopu..

6) Sociodemografické otázky jsou u dotazníku povinné, bohužel to bez nich nejde. Ano, mohl jsem přidat možnost "Nechci uvést", nicméně rozsah je tak široký, že to snad nemůže nikomu přijít příliš "soukromé"..

Vážím si Vašeho času a komentáře, nicméně hledáte problémy tam, kde nejsou..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny