Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde nakupujete materiál na projekty?

Ja mam celkem dobre zkusenosti, pripad b) se mi stal jen parkrat za nekolik stovek nakupu (a pak jsem to koupil v jinem eshopu), pripad a) asi vickrat, ale stejne to nakonec prislo samo, na rozdil od kramu, kde to bud vedou, nebo ne (a nebo "tak teda mozna objednaji, zkuste si prijit ... nekdy?")

Ale stejne to nemeni na tom, ze narozdil od prodejny, kam potrebuju zajet a vybrat si z toho co maji, si v e-shopech muzu objednat z pohodli domova a muzu jich projit mraky aniz bych vstal ze zidle.

Takze otazka na siri sortimentu ma odpoved, ze CELY INTERNET ma dohromady nesrovnatelne vetsi siri sortimentu, nez JEDEN KONKRETNI KAMENNY KRAM/HOBBYSHOP
Nemluve o tom, ze v naproste vetsine ten kammenny kram/hobbyshop ma taky e-shop, cili jeho sortiment se do te internetove sire promita.

Neco jineho by bylo porovnavat jeden kram s jednim konkretnim e-shopem, ale takhle ta otazka nestoji. I pokud bude mit kram 100 produktu, tak skupina 1.000 eshopu po 10 produktech ho vetsinou trumfne siri celkoveho portfolia ...

(nemluve o tom, ze jsem uspesne nakoupil radu veci od lidi, co meli e-shop na "domacim pocitaci" - ale byli opravdovi obchodnici a odbornici - tyhle dve katergorie se nevylucuji)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny