Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Připevnění CYKY-Lo do vyfrézované drážky v betonové zdi

Tak hľadáš špeciálny polymér alebo sadru? Lebo sadra nie je ako sadra, je rozdiel v použití, sadra rýchloschnúca, biela-šedá, modelárska, sadra plastická alebo štukatérska.

Sú tu samí to velkí mudrlanti, hvoňousci v riti boli, hovno videli, hovnu rozumejú, klikajú si vzájomne od tešivej radosti na ++++, mudrujú, pritom neporadia správy typ rýchlovytvrdzujúcej sádry s ktorou sa beztak velice blbo pracuje v prípade, ak nemáš pomocníka, ktorý ti meter po metri pridrží nejakou laťou, hranolčekom kabeláž do tej doby, než s nahodenou sádrou fixovaný kábel v drážke nezatvrdne, aby sa prirodzeným krútením, previsom nevysunul z drážky.

Následne je nutné beztak po častiach v murárskej žufani primiešavať postupne bielu sádru, lebo okamžite po inkriminovanom bode tvrdnutia vápenca aj vlhká, namiešaná sadra zasychá. Sadra ak zasychá sa nedá rozriediť vodou. Bordel zatvrdnutej sádry je nutné za každou várkou vyklepávať a namiešať si novú.

Pre toho, kto prerábal komplet bejvák, chalupu, r.d. so zadrážkovaním kabeláže do muriva bez pomocníka, lepiť, kotviť káble sadrou je nemysliteľné. Stropy obzvlášť.

Polymér (kotva) v tlačnej tube, v pištoli má výhodu, že poctivý, sľušný, pracovitý občan visiac ako opica na "štaflích" má jednu paprču voľnú na uchytenie káblov a v druhej iba vytláča lepiacu kotvu. V kľude si počká, pospí, pofajčí, čo-to si usrkne z whiskáča lahodného burbonu, než kotva ukotví, pritvrdne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny