Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sklokeramická deska Whirpool - pravý dolní roh je teplejší

Dobrý den, měl bych dotaz, ale nevím kam ho úplně směrovat.
Mám sklokeramickou desku Whirlpool AKM 950/01 IX, což bude nějaký starší kousek.
Když je deska vypnutá a předtím se na ní nevařilo, tak pravý dolní roh, kde je ovládací panel, je o něco teplejší než zbytek sklokeramické desky.
Je to dobře anebo špatně?
Děkuji za rady. :)

Změna předmětu, původně: Sklokeramická deska (host)

Předmět Autor Datum
Muže to být elektronikou co je vevnitř. Takže bych byl v klidu. Má to dle specifikací dotykové ovlád… nový
jezekhifi 05.02.2021 19:51
jezekhifi
Miesto s ovládacím panelom keramickej dosky by nemalo zostávať v kľude vypnutého šporheltu teplé. Le… poslední
Nuda 06.02.2021 11:05
Nuda

Miesto s ovládacím panelom keramickej dosky by nemalo zostávať v kľude vypnutého šporheltu teplé. Led lampáše zase toľko nehrejú.

Jedine, že špatne utesnili prieduch určený pre kabeláž in/out a teplo zo špirál či trúby sa dostáva k ovl.panelu smerom do rohu varnej dosky. Dnes, v 21.storočí, sa vyslovene vyrábajú šmejdy, šunty najatými gastarbajtrami či žltými opicami už aj vo výstupných kontrolách na linkách. Kór elektronika, však denne vidím v správach, že žebrákom, šťastným majiteľom tátošov, vzplanie fungl nový voz na diaľnici ako fakľa, prípadne akurát bol vyzdvihnutý zo značkového servisu, kde ho majstri sveta kontrolovali pri garančke. Pochybujem, že na nových vozidlách sofistikovane ukapával benzín z prasknutých hadíc (nebodaj z prdnutej gumičky AC pumpy karburátora so vstrekovaním:-D) zrovna na výfukové potrubie. Chyba v pitomej elektrike, od Al IQ práčiek so siedmymi zmyslami osadené leštenými "diamantovými" bubnami, vyscaných, múúdrych, smart chytrých TV, až po digitálne PC mašiny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru