Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Penetrovať sklo (liaty kremeň) sa nejako v kapitaľistickom, americkom, protisociaľistickom, západnom…
Nuda 27.01.2021 09:11
Nuda
Nedošlo ti, že může jít o úklid okolí při penetrování zdi před malováním? Pokud si nezakryješ páskou… poslední
Jan Fiala 27.01.2021 11:27
Jan Fiala

Penetrovať sklo (liaty kremeň) sa nejako v kapitaľistickom, americkom, protisociaľistickom, západnom, buržoáznom svete nenosí. Možno v bratskom, boľševickom, zločineckom, v tom našom, eštébáckom svete, nadčasoví súdruhovia, vodcovia štátostrany, penetrujú aj sklo.

Ale napríklad lepidlom na báze Duvilaxov sa dá namiešanou maltičkou, ako másielko, obložiť keramickými kachličkami aj okenná tabuľa pre toho, koho zunoval pohľad na božie svetlo cez oblôčik.

Taký milovaný komunista, zľatý náš prvý robotnícky prezident, súdruh Klement Gottwalad, sa poctivo po statočne vykonanej práci vo výrobe, učil v jeho skromnej světnici bez žiarovky, bez elektriky, po nociach za oknom výhradne za chabého osvitu pouličnej lampy marx-leninské spisy kapitálu v podobe plánovaných, komunistických päťročníc s CCCP gekonomikou zlobinovcov, úderníkov, chazraščótnikov k prosperite, od deseti k pěti. A, kam to dotiahol, "Mněli jsme Přahu stověžatou s první dámou Martou prdelatou". Gottwaldík by neuvítal keramický obklad na napenetrovanom skle jeho poskromného oblôčika.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru