Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Oprava tatramat bojleru nebo koupit novy?

Je velice zlé ak kvapká v tejto inkriminovanej časti, lebo bude prehrdzavený obal nádrže, hlavne v okolí zvarov prípojných trubiek vedúcich do samotného telesa.

Zhoď spodný dekel s led a korekčným xindlom, regulátorom napojený na termo čidlo a uvidíš, kde voda presakuje.

Tieto SVK "šmejdy" s výrobou eštébáckej mafie úspešných zlodejov a dosadených boľševických kumpánov z radov spol. zločineckého hnoja, s.r.o., v podobe Tatramat-kastróle nevydržia viac, ako šesť rokov, podľa zloženia vody a pracovného tlaku. Nedostatočná vnútorná ochrana, odfláknutý šunt, slabé plechy ktoré sa zdúvajú, ako žuvačka z gumy podľa tlakov a teploty.

Momentálne sú lacné na trhu zn: Elíz
120 https://www.pricemarket.sk/eliz/1675-ohrievac-vody-eliz-euro-120?SubmitCurrency=1&id_currency=2

V každom prípade ak kúpiš nový boiler osaď na prívod malú expanzku (cca 5l objemu s membránou), ktorá dokáže eliminovať tlaky pri tepelnom rozpínaní média. Dôvod: Lebo spätný ventil na päte merača nepustí nazad pretlak pri ohreve vody. No a tlakový ventil nie je zárukou, že začne prepúšťať, drží tlak napevno do cca 5.5bar.

To píšem ak nemáš r.d. s vlastným zdrojom a expanzkami v sústave pitnej, úžitkovej vody v ktorých sa tlak jaksi poctivo "rozmelní", stratí v celej sústave pri ohreve vody v el.boilere v prípade, ak nemáš spätné klapky na teplovodnom prívode studenej vody do el.boilerov zo sústavy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny