Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kde koupit slušný akumulátor do fotoaparátu Canon Ixus 180 ?

U jednoduchého foťaku mi odešla baterie. Ale pořad je snad levnějščí baterie, než nový foťak. Kde nakoupit nejraději v Brně.
Koupil jsem nějaký noname aku, ale vydržel 3 týdny.
Google moc nepomohl.
Tady nejdřív chtějí peníze a ani nebví, jestli to letos dodají: https://www.duracelldirect.cz/digitalni-fotoaparat/canon/ixus-180-baterie--x3jf74.html
Tady je vidět i typ aku, ale není možné ho objednat: https://www.canon.cz/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/ixus/ixus_180/accessories.html
A pak už je řada odkazů na nový foťák.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Můžeš zkusit zde je to speciálka a má vlastní produkty. Vyzkoušeno jejich baterie většinou vydrží dé…
kpz3 07.12.2020 07:31
kpz3
Taky mě hned napadnul avacom. Používají kvalitní články, které jsou obvykle lepší než originál (třeb… poslední
ml1 07.12.2020 12:01
ml1

Taky mě hned napadnul avacom. Používají kvalitní články, které jsou obvykle lepší než originál (třeba u notebooku HP to platí stoprocentně, to co dodal HP stálo za starou bačkoru minimálně ve dvou případech), mají větší kapacitu a obvykle jsou i levnější (ne vždy, třeba baterka pro telefon nokia u nich stojí 3x víc než originál od nokie).
Pokud mají pobočku v Brně, neni co řešit (v Praze mají dvě pobočky, jednu poblíž újezda (stanice lanovky a tramvaje) a druhou poblíž sazka arény (cca českomoravská)). V opačném případě se cena zvedne o dopravu, což v této ceně je dost velká položka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru