Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vhodný spínač pro Akumulační kamna

https://pest.cz/produkt/pg-03-profi-resetator-gsm-modul/

Tady máš ten resetátor (paeger) o kterém jsem psal. Mají jej ještě jako stavebnici, za cca 900,- Kč, ale pokud jsi trochu šikovný, nebo máš kámoše, který by Ti pomohl, případně to dal dohromady, tak si myslím, že by to neměl být problém.
K tomuto je ještě potřeba sehnat ten starý mobil Siemens C35.
A tady jej máš na Aukru za 199,- Kč (buďto dražit - přihodit cca 10 Kč, nebo koupit za ty cca 400+doprava). Končí dražba dnes 28.10 20.30 hodin, tak pokud to stihneš byl by Tvůj za ty cca 300,- Kč.
Takže pak by celková cena vyšla na max. cca 1500,- Kč.

https://aukro.cz/rarita-retro-telefon-siemens-c35-6976319652

SIM kartu mám Kaktus za cca 100,- Kč, na něm kredit asi 50,- Kč a tu 1 x za rok obnovím (doplním kredit přes net) za 50,- Kč. Odčerpává se pouze za případné SMS (při narušení objektu a zkouškách této funkce).
Jinak ovládání zapínání a vypínání na dálku je tím prozvoněním, takže to nestojí nic.
V tom odkaze na ten resetátor sice říkají, že "jeho spolehlivost je diskutabilní", ale moje cca dvouletá zkušenost je bezproblémová. Já měl to štěstí, že jej tenkrát na Aukru prodával jeden za 600,- Kč, hotový resetátor i s mobilem. A dokonce 2 kusy. Já koupil jeden a po jeho zprovoznění a dobré zkušenosti jsem okamžitě odkoupil i ten druhý pro bráchu.

Jinak pokud by jsi do toho šel a chtěl víc informací (i zapojení dalšího příslušenství a i řešení napájení mobilu "na stálo") tak bych Ti poslal, pokud dáš kontakt na e-mail, další informace, návody a schemata zapojení instalace a dalšího příslušenství.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny