Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Striekacia pištoľ na farbu

Hľadaj vibračné pištole na el. magnet IS siete o frekvencie 50Hz / 230V s vymeniteľnými priemermi trysiek, od čisla 0,5 po 4, podľa hustoty zriedenej farby.

https://naradieshop.sk/8595126977258/25975/striekacie-pistole/extol-craft-412114-striekacia-pistol-110w

https://www.uni-max.sk/produkty-sk/vypredaj/striekacia-pistol-asg-120

Na domáce prskanie bohate stačí, dokonca aj na malovky interiéru neabrazívnou zmesou farieb, len toho riedidla na čistenie, prepláchnutie útrob po práci sa minie fest. Ideálne je na úplný záver priamo do piestika po čistiacom riedidle po práci nakvapnúť ako bonus nejakú mastnotinu, stačí čistý motorový olej alebo sprej WD40 a nechať preprsknúť otočenú pištoľ dole hlavou, aby piestik, ako aj pružinky v tryske s plastovou koncovkou časom farbou nezaschol zablepeptnaný v titánovom, západnom, americkom, kapitalistickom puzdre.

Ak má táto pištoľ "ihlu" s tryskou na konci v patričnej dĺžke mosadznej, ohybnej rúrky, je možné pohodlne striekať napríklad do hlbín nedostupné dutiny, nápravnice, karosárske dielce, ako aj samotný podvozok vozidla vhodnými prípravkami proti korózii. (Ježíško bude mať z teba v podobe starostlivého tatíčka radosť, ak mu tátoša takto ošetríš nejakým transparentným, voskovým Rezistinom ML). Hustýýý.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny