Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno ETA Gratus - limitovaná série?

Manželka uvažuje o koupi nějakého kuchyňského robota, padly ji do oka roboty ETA Gratus. Ale je jich povícero provedení a ona se nemůže rozhodnout, které si vybrat.
Nedávno jsem měl v autě puštěné rádio a jedním uchem jsem zaslechl cosi o akci ETA Gratus - limitovaná série. Ale než jsem zpozorněl, reklama skončila.
Koukal jsem na jejich stránky, ale nic takového jsem tam nenašel - možná jsem špatně hledal.

Neslyšel jste o tom někdo něco? Vánoce se blíží, hodilo by se mi to.
:beer:

Řešení:

Tak Google toho našel celkem dost, to jsi zkoušel?Jmenuje se ETA Gratus R.U.R.V odkazech je popis i video ukázka.Objednat v e-shopu, u vás asi prodejna Eta není nebo ho tam nemají.
https://www.eta.cz/robot-rur/
https://eshop.eta.cz/kuchynsky-robot-eta-gratus-r-u-r-0028-91920-sedy-eta002891920/p567899/#utm_source=blok-gratus&utm_medium=button-buy&utm_campaign=rur-microsite-cz&utm_content=gratus-rur-detail
https://www.ncfenix.cz/kuchynsky-robot-eta-gratus-r-u-r-limitovana-edice

Robota Gratus R.U.R. však bylo vyrobeno pouze 500 kusů, které budou k dostání výhradně v síti kamenných prodejen ETA a v internetovém obchodě eshop.eta.cz. Model Gratussino R.U.R. pak bude možné zakoupit v širší prodejní síti.

Cena 15 999 Kč.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Před vánoci jsme se šli podívat do místního DATARTu, viděli jsme tam nějaký robot ETA GUSTUS s vybav…
Yarda 28.12.2020 09:48
Yarda
Popisy jednotlivých modelů Gustus máš tady, záleží jaký jste koupili: https://www.eta.cz/search/?q=g… poslední
Karel04 28.12.2020 11:58
Karel04

Před vánoci jsme se šli podívat do místního DATARTu, viděli jsme tam nějaký robot ETA GUSTUS s vybavením za 10kKč, jak se liší od ETA GRATUS nevím, akorát jsem si všimnul, že objem hrnce je o půl litru větší, aspoň podle popisu. Tak jsme ho koupili. Už jsme ho vyzkoušeli, umíchali jsme v něm těsto na vánočky.
Akorát když jsme chtěli rozsekat játra do polévkových knedlíčků, sekací nože ve vybavení nemáme (nevím, jestli u této typové řady mohou být), mixér se mi na to moc nezdál, tak jsme vybalili starý robot ETA co ty nože má.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru