Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nastudovat stavařinu?

Zdravím,

kvůli zaměstnání, o které se ucházím, potřebuji získat takový všeobecný přehled o stavařině. Asi by stačilo něco na úrovni SŠ.
Moje současné znalosti: VŠ elektro.

Poradíte mi nějaké kinížky, nebo stránky?

Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdysi clovek musel chodit do skoly a mit na to papir. Dnes staci chodit na googl a znat prd. Pak se…
Přezdívka. 23.10.2020 22:05
Přezdívka.
Bumága náda na tie boľševické výplody v podobe králikární? Preto sme tak dopadli, samé protekčné, k… nový
Nuda 30.10.2020 16:03
Nuda
To je asi nějaký překlep. Nikdy jsem nepsal a nebudu dělat projektanta. Jen kolem mě pujdou nějaké z… nový
Nol 30.10.2020 17:43
Nol
Nemohu uverit,ze mate VŠ jakehokoliv smeru,jinak byste nemohl vazne reagovat na to,co napsal nuda. poslední
Coolpix 30.10.2020 22:02
Coolpix

Bumága náda na tie boľševické výplody v podobe králikární?

Preto sme tak dopadli, samé protekčné, komunistické, vyvolené "kapacity" eštébákov a ich parchantov prekotom po roku 1948 okotené z debilného, milicionárskeho semä udavačov s IQ podbíjačov podvalov u železnice, ktorí sa nám vyskytli, ako huby po daždi. Pšenka jim jenom kvetla.

Nebyť skúseností, okukaných technológií zo západu, spadne tejto lúze voličov všetko na gebule, nielen skorodované premostenia, mosty, stavby, celé sídliská.

Nielen v stavebníctve, architektúre, strojárstve, proste všade, kam sa človek pozrie. Z uvedeného dôvodu museli komunisti nechať voľne a nerušene prebehnúť medzi národom komunistický, zinscenovaný puč, lebo boli boľševici vopred pripravení po nežnej nehe beztrestne rozkrádať štátny majetok v podobe spol., s.r.o., a.s., spoločnosti ochraňované pred kriminálom justičnou, skomunizovanou talármafiou parazitov sudcov a prokurátorov (štátnych zástupcov v ČR) pod vedením komunistickej policajskej mafie fízlov kvasených súdruhmi učákmi v známom indiánskom Údolí dutých hláv na PZ ČR, detto v SR PZ SR, ako aj spol. ostatných krajín V4, visiac s naštepenými bielymi koníkmi na šnúrkach od gatí oligarchov, KGB_CCCP_MGIMO čvarge. CCCP mafia si dojnú kravu v podobe bielych koníkov krajín V4 nikdy nepustí. Majú vo vypatlanom národe oporu, aby boľo zase ľepšie, nie ako za týchto amerických, západných kapitaľistov z usáckej, americkej Ameriky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru