Předmět Autor Datum
To je otázka.Záleží na tom jak máte dlažbu zaneřáděnou.On mech je mrcha a drží.může se stát že na tě… nový
kap.dabac 11.08.2020 17:35
kap.dabac
Mam tu samou, mozna jinou verzi. Hodne prilepeny mech opravdu bere tezko, ale to vsechny neprofi. Kd… nový
re4zon 11.08.2020 18:23
re4zon
S dlažbou bojuju několik let, vlastně od druhého nebo třetího roku, kdy jsme si dlažbu opatřili. Ne… poslední
akaš 16.08.2020 14:07
akaš

To je otázka.Záleží na tom jak máte dlažbu zaneřáděnou.On mech je mrcha a drží.může se stát že na těch 75 barů budete to muset šmrdlat tryskou centimetr od spáry.ale na vašem místě bych to koupil přes ešop a potom máte 14 dní možnost to vrátit,pokud nebudete s daným výkonem spokojen.

S dlažbou bojuju několik let, vlastně od druhého nebo třetího roku, kdy jsme si dlažbu opatřili. Ne s mechem, ale s plevelem.
Wapku mám asi podobnou. Několik let jsem střídal wapku a neředěnej ocet. Po postříkání octem plevel sice uschl, ale za měsíc nebo za 2 tam zase vyrostl novej. Wapka mě zase štvala, že jí strašně dlouho trvalo, než utrhla kořínky a po čištění byla dlažba samej písek, kterej se vyplavil ze spár.
Vloni mi to už zarostlo nějak moc. Koupil jsem ocelovej kartáč do křovinořezu a kamarád mi to vyčistil. Dlažba byla pak čisťounká, jak nová. https://www.eshop-zemedelske-potreby.cz/kartace-do-krovinorezu/
Letos jsem použil herbicid. Je lepší než ocet, plevel se tak rychle nevrací, ale tak čistý jako po kartáčování to není. A navíc mi to sežralo půlku trávníku kolem dlažby, i když při aplikaci vítr nefoukal.
Letos jsem ještě narazil na zajímavej článek, kde se píše o možných způsobech odstraňování plevele. Věděli jste, že to jde i sodou? To jsem ještě nezkoušel. :)) https://www.eshop-zemedelske-potreby.cz/jak-se-zbavit-travy-a-plevele-v-dlazbe-p41246/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru