Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Neví někdo jak je provedeno zapalování u těchto kamínek na PB?

Jirko, to nepomůže. Koukni na tu třetí fotku v dotazu. Do toho "šuplete" s těmi dvěma kontakty se prý ty baterie (podle nalezených obrázků v návodech) vsouvají. Ale podle mne do něj žádná (z těch co znám a mám celkem přehled) nemůže pasovat. Musel by do něj ještě existovat nějaký adaptér. Ale ani o něm není nikde žádná zmínka.
Jinak v popisu ke kamnům a modulu je pouze uvedeno, cituji :"Používat výhradně tužkové baterie Mignon (LR6,AA,AM3) čís.výrobku 30010-23600". Nikde nic víc.
To napětí 12 V je uvedeno pouze u výkresku dílů kamen a toho modulu zapalování.
Nejde mi ani tak o nějaký typ baterií a jejich připojení, s tím si poradím, ale hlavně o to jmenovité napětí napájení toho modulu. To je pro mne důležité, abych jej náhodou vyšším napětím nepoškodil.
Ve Tvých odkazech uvedené jsou 12V ty malé LRV08, V23GA, LR23, 23A, 8LR932, A23,příp. GP27A, V27, LR27A, L828, V27A a o těch to asi není.
A pokud by mělo být těch 12V a použity uvedené články LR6,AA,AM3 (tekové v hodnotě 12 V neznám), tak by jich pak mělo být 8 ks.
Ale za reakci i odkazy dík.;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny