Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Neví někdo jak je provedeno zapalování u těchto kamínek na PB?

Tak se ozývám přeci ještě jednou. ;-) Pročetl jsem už vše, vše by mi bylo celkem jasné (i Bahno má možná asi pravdu s tím blokováním zapalování při hoření). Ale ... v přehledu součástí je psáno "automatické zapalování 12V". Což jsem si myslel, že by mohlo snad být. Ale v popisech a snímcích u toho modulu zapalování jsou všude definovány a kresleny pouze běžné-baterie AA (1,5V), vždy obrázky, že se vkládá jenom jeden článek do toho šuplete a jinak o jeho napájení, napětí, počtu těch článků, nikde nic. A do toho jeho šuplete ani nejde nějak tyto konkrétní baterie vkládat. Tak jsem nyní na pochybách.
Našel jsem ještě i nějaký "adaptér" na připojení napájení do toho modulu, ale zase jde pouze o připojení na kontakty v modulu a na konci je "cosi", co není jasné, o jakou redukci - adaptér a na co jde. Ty baterie do něj asi také nejdou vložit (aspoň to na to nevypadá).
Prosím Tě, nevíš, nebo nevzpomeneš, o jaké napájecí napětí konkrétně opravdu jde?
Nerad bych, pokud ten můj modul je funkční, abych jej, v případě, že bych mu "dal" těch 12 V DC, zničil. Díky za odpověď.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny