Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Malovanie vapnom jak zjednodusit

Nač malovať?

Kup si desať 0,5l lahviniek technického peroxidu vodíka H2O2 so silou koncentrácie 35% a záhradným postrekovačom s dlhou tyčou na tryske prestriekaj neriedeným peroxidom komplet sálu, pivničné foajé, potom nechaj vysušiť a vyvetrať. Peroxid nepáchne.

Tiež je možné s vodou 1:1 zarobiť silný roztok jemného, práškového, sušeného prípravku zn.: ChloraminT, a detto prestriekať, napenetrovať murivo, stropy a podlahu. Len sviňa ChloraminT, za sumu cca 11€ za 1kg, dlhšie páchne po chlóre, ale je 100x účinnejší než čajové Savo Original.

Osobne 2x do roka prásknem priamo do kopanej studni 5x polievkových lyžíc sušeného prípravku zn.: chloraminT a žižaly, hmyz, baktérie, vírusy, krtkovia, baníci s horníkmi, pelášia na sto honov z mojej parcely od spodnej, resp. povrchovej vody z hĺbky hladiny 12 bm, resp. 15bm od štrkového podložia. Voda je na výtoku ako kryštáľ, ako minerálka, ak ju po 48 hodinách odčerpám zo studni smerom do potoka. Hlavne keramické, uhlíkové náplne filtrov netrpia od nánosov všakovatého bordelu, výkalov žížal vykuštraného dážďovkami pelešiac sa, hemlesiac sa v humuse hlboko v spodných vodách s prítokmi do studni. Žížaly sú americká, kapitaľistická, západná smŕrrť pre večne ucpané filtre pitnej vody s rozvodom do celej chalupy rozvrtaným, rozvíreným humusom nasatým sacím košom čerpadlom do výtlačnej sústavy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny