Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Strikaci pistole pro Primalex Polar

Ahoj,
ceka me vymalovani nekolika set metru ctverecnich Primalex Polarem. Premyslim o nejake strikaci pistoli. Bylo mi ale receno, ze na strikaci pistole je Primalex Polar moc husty a hruby, ale nezda se mi to. Navic je mozne jej zredit vodou - max. 5%.
Ma se strikanim Primalex Polaru nekdo zkusenosti? Popr. nejaky tip na strikaci pistoli?
Diky
Marek

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Prepáč, že ti neradím čím to nastriekať, ale skôr ťa od striekania odraďujem. Nemáš žiadne skúsenost…
ok 27.06.2020 07:06
ok
Zrejme nemáš skúsenosti o nadrozmených priestoroch, plochách hál, stavebných či kancelárskych miestn…
Nuda 27.06.2020 20:42
Nuda
Tohle se snad fakt nedá číst - ty toho víš o těch "ludrách zašívacích zlodějských, komunistických, S…
Kachlík 29.06.2020 19:22
Kachlík
snad fakt nedá číst To jsem už vyřešil. Jakmile vidím jméno v hlavičce odpovědi, přeskakuji to.
čumil old 29.06.2020 21:28
čumil old
Pre "čumil old". Naozaj to nemyslím v zlom ,ale keby si nepreskakoval jeho odpovede tak by si sa doz… poslední
fade 03.07.2020 16:48
fade

Prepáč, že ti neradím čím to nastriekať, ale skôr ťa od striekania odraďujem. Nemáš žiadne skúsenosti so striekaním primalexu. Myslím si to preto, že si sám nevieš vybrať, čím to nastriekať. Chce to skúsenú ruku. To ale znamená, že v tvojom prípade po skončení nanášania farby striekaním budeš mať neskutočné množstvo farby na zemi a všade tam, kde ju nechceš mať. Farba ti na mnohých miestach bude stekať a budeš to musieť opravovať. Nehovorím ani o tom, čo budeš počas práce vdychovať a ako budeš vyzerať. Čistenie a vypratávanie priestoru ti zaberie viac času, než si teraz myslíš. Aj skúsení maliari bytov používajú valčeky. Keď u mňa v byte v neuveriteľne krátkom čase skončili, tak po nich nezostala na podlahe snáď ani kvapka farby. Pozri si napr. odkaz: https://www.dobrykutil.sk/blog/ako-vybrat-maliarsky-valcek-5-tipov/

Zrejme nemáš skúsenosti o nadrozmených priestoroch, plochách hál, stavebných či kancelárskych miestností, tj. zašívacích hniezd určených pre protekčné, parazitické krysy spoločnosti, okotené z boľševického smemä eštébákov, udavačov a spol., v podobe viacpodlažných komplexov interiéru budov pred kolaudáciou apod.

Disponujem so stavebnou spoločnosťou a tak nejaké "domáce valčekovanie" predstavuje absolútny nonsens.

Samozrejme predpokladám z dopytu, že ide o brutálnu plochu "líčenia" v m2.

Totižto niektorí rozumovo vyspelejší, náhodní roboši bez riadneho vzdelania získané na VUML, KGB_MGIMO_CCCP, akými sú absolventi protekčných komunistických parchantov z radov udavačov, eštébáckych fízlov na PF ÚK, ošperkovaní boľševikmi písmenkami júudr., (písmená na svete "erráta in objecto"), prípadne nakvasencov hinž. v Sládkovičove, si chcú upraviť stanovený normovýkon v svoj prospech. Zrejme im to móoc páli, aby si uľahčili prácu v prípade maľovky, povyšovali sa nad rámec skomunizovaných, prevychovávaných voličov komunistickej mafie volenej lumpenproletariátom voličov po roku 1990 podnes.

Zľatí naši komunisti.

Pre "čumil old".
Naozaj to nemyslím v zlom ,ale keby si nepreskakoval jeho odpovede tak by si sa dozvedel že velakrát jeho odpovede(rady) boli správne,podložené a na úrovni.
A že sem tam napíše okrem serioznej odpovedi aj niečo ako teraz tu, netreba mu to mať za zlé.
Ruku na srdce,kolkí z nás si potrebovali niekedy podobným spôsobom ulaviť. Myslím že nikomu neublížil a nikoho sa nedotkol.
Treba byť objektívny.
A ak to niekto nepochopil ,čo som napísal,alebo si myslí že nech to nepíše do "poradne.net" tak nech si spätne prejde niekolko stránok poradne a nájde tam ako sa niektorí vyjadrujú na adresu človeka ktorý sa na niečo pýta a ako ho znevažujú a nikto na to nereaguje.
Hoci myslím že v poslednom čase sa to dosť posunulo k lepšiemu.
Všetkým príjemný výkend.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru