Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zlepšení vodivosti gumových tlačítek na dálkovém ovládači

Děkuji všem za rady! Nakonec se mi nejvíce osvědčilo nalepit alobal. Byla to trošku pakárna, protože jsem to lepil Chemoprenem, Nevím, jak mi to ale bude držet. Myslíte, že sekundové lepidlo by bylo lepší? Slepí gumu+hliník?
Jinak k těm dalším radám:
- ta měkká tužka je až neuvěřitelně jednoduché a účinné, nevýhoda je, že to funguje jen chvíli. Navíc jak jsem ten nátěr obnovoval, tak se mi nakonec ten grafit přenesl na plošky plošňáku a pak mi ovládač trvale vysílal a stejně nešlo přepnout a vybíjelo baterky! Tedy za mně nemůžu doporučit
- jemně osmírkovat nedoporučuji vůbec, protože ta guma není sama o sobě vodivá, jak tu někdo psal, ale na ploškách je opravdu jen nějaký vodivý nátěr, tak přestože jsem smírkoval opravdu jen velice jemně, zlepšení nebylo na žádném tlačítku, naopak některé přestaly fungovat úplně (sedřel jsem i ty zbytky vodivých plošek).
- ty lepicí gumy na opravu DO, může být dobrá věc, ale při objednání poštou, se to dost prodraží vzhledem k ceně nového ovládače. Pokud bych to ale někde viděl v obchodě, určitě si to na zkoušku koupím
- Ta rada ať rodiče nejedí nad ovládačem je zbytečná. Oni nad ním nejedí a i kdyby jedli, tak ten bordel se tam nemá jak dostat, protože ta klávesnice je jedná velká plocha gumy s vylisovanými tlačítky, přes kterou nic nepropadne. No a kdyby přece jenom, není nic snažšího, než to občas rozebrat a lihem vyčistit.

Takže asi tolik, ještě jednou děkuji všem a téma neuzavírám, kdyby náhodou měl někdo tip, čím nejlépe přilepit alobal na tu gumu, protože si myslím, že ten Chemoprén mi to asi dlouho neudrží.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny