Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co dát místo starých rozprášených omítek?

To by človek musel na tvári miesta vidieť omietky, rýpnuť si do nich majzlíklom/šroubovákom, vydroliť maltu na omak medzi prstami až po nosné murivo, aby zistil v akom sú stave.

https://dek.sk/produkty/detail/2235102710-db-hlbkova-penetracia-5l-bal?tab_id=popis

Penetrácií je dostať mrtě na trhu, však v stavebninách ťa nejaký odborník nasmeruje. Hotových mált na omietnutie tiež, len musíš ovládať grify, ako maltu oceľovým hladítkom, hoblom natiahneš a následne dreveným hladítkom zagletuješ prípadne nanesiaš po zavädnutí ešte jednu slabučkú vrstvičku.

Ono omietanie je kumšt, viac vrstiev navzájom časovo prepojených je umenie podobne, ako skúvanie nindža mečov z viacerých druhov plátov uhlíkových/molybdénových ocelí, ako sú leptané Damaškové kudly pre efekt "letokruhov".

Perlinku ani nemusíš dávať, záleží od podkladu, či sa nerozpadá, nedrolí už pod prstom ak je robená malta z rybničného bahna, mletej slamy s prídavkom vepřincov (Ako neslavné chalupy v obci Troubky obhádzané metličkovými špricmi v podobe elegantných, brizolitových fasád).

Elektrika sa dnes drážkuje špeciálnymi strojmi s dvoma karborundovými kotúčmi vedľa seba s odsávaním bordelu. Je to makačka pre silných chlapov držať takéto hebedo v pohybe na stene, ale za jeden deň sa dá vydrážkovať celá chalupa, na druhý prisádrovať kabeláž so zasnutými rozvodmi v drážkach, šaltrami a vypínačmi. Na zásuvky sú detto frézovacie vrtáky presne na mieru krabíc. Drážky s rozvodmi už len priomietnuť do roviny špachtľou a maltou a následne natiahnuť finálny povrch.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny