Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Box na trakcni baterii, USB Casovac, Mini Cerpadlo ( USB nebo 12V ), Dvoulinka

Dobrý den a děkuji za jakékoliv případné odpovědi. Nejsem velký kutil, ale něco snad zvládnu.

Problém č. 1: Box na baterii.

Po boxu chci následující:
A) Nosnost 35kg, asi může být i nižší, jelikož ho obvážu popruhem pro snadnější nošení a zároveň má baterie zabere celou plochu dna
B) Vnitřní rozměry: d390 x š185 x v210mm a vnějśi rozměry ne o moc větši
C) Jedná se o box na baterii který budu často umísťovat na gumový člun s vysokotlakou nafukovací podlahou, takže to nesmí mít ostré rohy
D) Chci opravdu hranatý box, 99% boxů které jsem našel mají menší dno než vršek - kromě Euro přepravek, ty však mají špatné rozměry. A boxy na baterii mají sice fajn rozměry ale tak blbě tvar víka že mě to na člunu někdy vážně překáži.

Nápad: Nějaké PVC desky či tak něco, seříznout a postavit dohromady. Rohy sešroubovat / přilepit. Nevím však jaké desky na to koupit a strejda google mě moc neporadil. Taky to nemusí stát majlant. Jaké plast by pro tyto učely byl nejlepší ?

Problém č. 2: USB časovač.

Strejda Google zase selhal. Chci následujicí:
Nějaké "Udělátko" které bude mít USB Vstup a USB Výstup a budu si moct nastavit že se to např na 20 min zapne, 20 min vypne... a tak stále dokola.

Problém číslo 3: Mini čerpadlo na vodu.

Co nejmenší čerpadlo, ponorné a s co nejmenším odběrem el. proudu, buď 12v nebo 5v - USB. Našel jsem https://www.alza.cz/hobby/lea-water-pump-d5359592.htm, 200 litrů/hod je však až moc. Stačí mě ca 20-30 litrů. Pokud nenajdu menší / slabši alternativu, tak proto řeším problém číslo 2.

Problém čislo 4: Dvoulinka

Jaký kablík nejlépe použít na propojení lodního elektromotoru s 12v baterií ? Maximální odběr motoru je 42 A. Chci kabel který bude co nejvíce ohebný ale vydrží onu zatěž.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny