Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zrušení jimky - zápach

Zrušil jsem jimku, která byla na dvoře pod betonovým panelem. Jimku jsem zasypal a místo betonu chci dát zeminu a trávník. Problém je v tom, že i po 4 letech je jimka trochu cítit, ale hlavně je cítit přepadová trubka, kterou používám pro odvod dešťové vody a mám tam kanálový poklop. Napadlo mě, že bych ucpal konec trubky a nalil do ní nějaký přípravek. Na jimku mohu dát pouze 20 cm zeminy, tak nevím jestli také něčím nepolít nebo nějakou fólií nebo geotex....?
Předem děkuji za rady.

Předmět Autor Datum
Existujú baktérie určené do septikov a žúmp, ktoré zrýchlenie požerú výkaly a odstránia pach. Hľadaj…
Nuda 28.04.2020 04:47
Nuda
Co vytvořit na přepadové trubce "sifon" (zápachový uzávěr). Můžeš to udělat o různém průměru z kolen…
nerady 28.04.2020 06:52
nerady
Jestli on trubka vede do kanalizace, tak to smrdí odtamtud. Jak se už psalo, vytvořit sifon. Stačí p… poslední
čumil old 28.04.2020 19:56
čumil old

Existujú baktérie určené do septikov a žúmp, ktoré zrýchlenie požerú výkaly a odstránia pach. Hľadaj na nete názov a použitie baktérií do výleviek, potrubia a septikov.

Sila a účinok baktérií je známa.

Za boľševikov bola jedna velice zábavná súdnička v novinách s obsahom, že istý mstivý, zlý, stranou zľatých komunistov neprevychovateľný občan, sused, nadrolil svojmu vedľajšiemu susedovi dve kilá pekárskeho droždia do jamy kadibudky, pričom hovná vykvasili von z latríny až cez "srdiečko" na dverciach.

Určite sa jednalo o kapitaľistické, americké, buržoázne, dekadentné droždie z americkej Ameriky, pôvodom výmysel dobyvačných vrahov z volstrídu.

Jestli on trubka vede do kanalizace, tak to smrdí odtamtud.
Jak se už psalo, vytvořit sifon.
Stačí plastový soudek nebo kýbl zakopaný v zemi a do něj zaústěné roury. Na té kanálové straně do roury strčit koleno otočené dolů aby bylo pod hladinou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru