Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čidlo na pohyb

Ahoj, doporučíte jednoduchý systém, který, když zaznamená pohyb v chodbě na druhé straně budovy, tak zvukem - pípnutím třeba - upozorní v jiné místnosti? Kamery už tam jsou, pak se jen stačí podívat, co se tam děje.

Předmět Autor Datum
Z mého pohledu stejný,který spíná například světlo. nový
E250TD 08.03.2020 10:09
E250TD
zaleži na tom, či drôtovy, alebo bezdrôtovy system. nový
jimbim 08.03.2020 12:24
jimbim
Dobrý den,jak máte řešen kamerový systém.Toto umí každý program s motion alarmem.:-) nový
Lubomír 08.03.2020 13:16
Lubomír
Díky. Mrknu se do manuálu, jestli tam tu funkci máme - problém je, že je to vše zaheslované, tak se… nový
rozbíječ 08.03.2020 15:25
rozbíječ
Prý to je nespolehlivé, prý to dělá moc falešných poplachů. nový
Dík moc 09.03.2020 17:03
Dík moc
Kdo to řekl,ten tomu nerozumí,zadám si zonu a tu to sleduje,třeba jen kliku od dveří.Mám to takto ví… nový
Lubomír 09.03.2020 17:31
Lubomír
Díky, ono je dost možné, že se jen vymlouvají, aby nemuseli nic dělat. Díky za radu, budu tlačit na… nový
Dík moc 10.03.2020 23:36
Dík moc
Dobrý den,neuvedl jste model zařízení,stáhněte manuál a zkoušejte.Nenastavíte napoprvé,vždy něco pře… poslední
Lubomír 11.03.2020 13:09
Lubomír

Kdo to řekl,ten tomu nerozumí,zadám si zonu a tu to sleduje,třeba jen kliku od dveří.Mám to takto více než deset let a perfektní spolehlivé hlídání.Jestli to máte uvnitř,tak je to pohoda,mě to spínalo chvějící se listí na živém plotě,tak jsem to poladil.Jde nastavit zony a citlivost.:-)

Díky, ono je dost možné, že se jen vymlouvají, aby nemuseli nic dělat. Díky za radu, budu tlačit na to, abychom to vyzkoušeli. Venek asi řešit nebudu, tam je velká frekvence průchodů, vnitřek je přes noc klidnější, ale je tam dost světelných odrazů od projíždějících aut.

Dobrý den,neuvedl jste model zařízení,stáhněte manuál a zkoušejte.Nenastavíte napoprvé,vždy něco překvapí,létající hmyz před kamerou,opět ubrat na citlivosti,běhající kočky,kuny a ježci,opět předělat,nemám kamery s chytrými čočkami na deset kilo živého.Pak zase alarmy,záře od diodky na palubce mého auta,opět ubrat zonu.Kamery za pětikilo od našich přátel z rákosí,kamerový systém na osm kamer za trojku.Už to mám slušně vychytané a funkční,pohyb se ukládá.V prosinci přistižen a videem usvědčen zloděj velkých plastových popelnic.
Když tam dáte jakékoli pohybové čidlo,tak problém bude stejný,ba horší,nemá tolik nastavení.A spínač na dveře,nebo laserová závora asi nevyřeší vaše požadavky.Jinak to jde snadno vyřešit,pokud nestíní moc kovových věcí pomocí bezdrátového zvonku,místo tlačítka pohybové čidlo s elektronikou,funguje to perfekt,před lety jsem to vyráběl proti zloději obsahů kabelek v jednom zdravotním ústavu,jen čidlo byl fotoodpor,po vniku světla při otevření kabelky zvonek v kapse postiženého sepnut.Jednalo se o personál,ale zloděj přistižen dříve než zařízení bylo použito.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru