Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co použít k odolnému světlému vodovzdornému nátěru střechy obytného přívěsu?

Mam, loni jsem si delal dost velkou strechu. Teda ja delal pripravu, atiky, stavel svetliky a detaily. Folii jsem nechal svarit firmu, ciste protoze to trvalo sakra dlouho a s pujcenim svarecky byla jejich prace levnejsi nez muj cas. Ale par metru uz jsem varil, nic na tom neni, chce to jen dobre odhadnout dobu nahrati kdyz nemas svarecku s presnou teplotou.
Folie se nahriva zespodu stejne jako asfaltove pasy, takze ji klidne prichytis k plechu i v plose. Na strechach se to nedela protoze role stejne nekde konci, folie se prisroubuje 5cm od konce vruty s talirovou podlozkou a pres to se navari s prekladem 10cm+ dalsi pas. A pokud chces na krajich origo listy, tak tam nedas okapovy plech, ale placaty, rika se tomu pritlacna lista. Pak si pres to muzes nasroubovat origo listy od karavanu. V zasade ti staci prisroubovat plechy po celem obvodu a k tomu jeden nebo dva uprostred, krizem, nebo jak ti to vyjde s okny. Pak to zacnes na plechy varit a rolovat od jedne strany, az dojedes na konec. Pripadne jen po obvodu, do plochy das par vrutu a ty zakrejes navarenim zaplaty z kusu folie. Na zapustenou hlavu kasli, klidne pulkulatou, pod folii se schova a do plechu to stejne nezapustis. Pod folii je lepsi dat geotextilii kvuli mozne reakci materialu a aby se nahodou v extremnim pripade nepripekla ke strese.

Kdyz se kouknes sem, uvidis jak se to vari. Zespoda foukas, zhora pritlacujes. Uplne stejne to navaris na plech. https://youtu.be/acT1PfY8Htc

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny