Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co použít k odolnému světlému vodovzdornému nátěru střechy obytného přívěsu?

Tu bazénovu folii jsem sháněl různě po internetu, ale nesehnal. Vypadá to, že to mají jen výrobci těch bazénů. Dají se sehnat jen bazénové a jezírkové folie, ale ty mají tloušťku asi jeden milimetr.
Když už byl většinou zavržen můj nápad s tapetou, zkusil bych něco jiného. Reklamní folie, ze kterých se na plotru řežou reklamy na auta, jsou tapetě velmi podobné. Také samolepící. (folie nepřilepená po celé ploše by se za jízdy nadouvala, vlála a potrhala se).
Tato folie na autě vydrží více, než auto samotné. Také PVC. Ale na autech je to léty ověřené.
Zkusil bych navštívit nějakou reklamní firmu, která to dělá. Folie mají v rolích a snad by i prodali bez vyřezání vzoru. Otázka je, kolik to stojí, ale myslím, že to nebude nijak závratné. Cenu té reklamy tvoří spíš realizace, než vlastní folie. :puff:

Pro představu, ale tady to asi mají jen v celých návinech. https://reklamni-folie.cz/cs/e-shop/453-5000-bila-5-7leta-plotrova-folie-leskla-kemica.html

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny