Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Montáž elektrického otvírače do plastových dveří

Nemontoval zde někdo dodatečně elektrický otvírač do plastových dveří? Jde mi o to, do jaké míry je to podomácku proveditelné a jak se to případně přesně dělá - jaký zvolit, k čemu přichytit, jaké rozměry jsou určující, na co dát pozor apod.
Samozřejmě bych si dokázal stanovit svůj vlastní postup zručného kutila, ale rád bych se vyvaroval možných chyb a nerad cestou pokus-omyl objevoval jinými již dávno objevené. Uvítal bych tedy radu z praxe od někoho, kdo o tom nejen někde slyšel nebo četl, ale prakticky prováděl a neskončilo to pořízením nových dveří.

Předmět Autor Datum
Než špekulovať nad týmto, rozhodni sa pre hento-toté: https://profi-rekuperacia.sk/co-je-rekuperacia… nový
Nuda 04.02.2020 10:11
Nuda
Okna neřeším a hmyz mám rád. Vedle masařek a jejich larev zvláště šváby, štěnice, ovády a klíšťata.… nový
J_K 04.02.2020 14:38
J_K
Skvělé, že jste sem tuto otázku dal. Také o el-zámku domů přemýšlím, protože máme dvougenerační dům… poslední
dejv111 05.02.2020 06:14
dejv111

Než špekulovať nad týmto, rozhodni sa pre hento-toté: https://profi-rekuperacia.sk/co-je-rekuperacia/

Nemôžem si vynachváliť, oknám sa nevenujem, ako je rok dlhý, neotváram, nebaštrngujem, žiaden hmyz, ščela čo človeka furt ščípe, roje ôs a osičiek či mravce, svine krpaté, lozivé sa mi netlačia domov spolu s uščipaščnými komárom-ba. Žiadne sítka, mriežky na okná a dvere v lete nemusím inštalovať, žiaden prievan pri zmene počasia, víchrici, pľúšti, pliage, sľote pri americkom, kapitaľistickom, antisociaľistickom tornáde nehrozia.

V letnej kuchyni zostávajú pootvorené ventilačky a každým rokom mi nanesú z rybníkov, z pobrežného ilovitého blata, do interiéru, do hlinených trubičiek hniezd kokónov v celých rojoch, húfoch, stádach, hejnách blbé osičky. Mám blata v kuchyni v každom rohu každoročne po lete už aj v dierkach vnútri mikrovlnky, bordelu, ako od lastovičiek. No ak ak na jeseň nezatváram, zase sa objavia na strope na dlhých nohách tie pohojdávajúce sa pavúčiky s malým telíčkom. Dvere do solitérnej vínnej pivnici nezatváram, tu sa mi usídli zase v podzemí netopiere.

Skvělé, že jste sem tuto otázku dal. Také o el-zámku domů přemýšlím, protože máme dvougenerační dům a žijeme v druhém patře. Lítat dolů se nám také pořád nechce, žena těhotná... Instaloval jsme nedávno audio telefon Tesla Stropkov, takže budu asi vybírat el zámek od této firmy...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru