Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uvolněná zásuvka

Tri halogénky ešte ako tak, aľe mať štyri, to by bolo veľmo zle na svete žiť.

Vypínač mať uchytený na holom, lakovanom dreve zárubní bez metalickej, zdravotne nezávadnej, lahodne voňavej azbestovej či inej nehorľavej podložky, je riziko.

Radšej si kúp nový vypinač určený do exteriéru, komplet s PVC krabicou; https://www.hagard.sk/produkty/spinac-cedar-plus-wde000510-r1-ip54-biely

a ten švacni na miesto pôvodného. Aspoň počas montáže so skrutkovačom, (pri ktorej si budeš určite pomáhať vykrúcaním jazyka v papuli v smere skrutkovania šroubovákom), hranou noža oškrabkáč, očistíš od korózie odbužírkované hliníkové káble z metalického blata pred ich uchytením pod skrutky spínača. Ideálne je konce káblov omočiť v kyseline fosforečnej a pedantne povrch pocínovať mäkkým, hodvábnym cínom do ktorého sa skrutka nádherne, pod tlakom zamačkne do hĺbky, do nervov. Potom je velice vhodné ošetriť uchytené skrutky a fest uchytené káble voskom, Resistin ML, určený na dutiny vozidiel v prípade, ak máš byt vlhký s 98% vlhkosťou vodníka ševca, trvale bytom pod vŕbou vedľa chovného rybníka.

Tieto nové xindle z radov normovaných vypínačov už nemajú šroubky, ale "zasúvače", ktoré držia káble pod stálym prítlačným tlakom (pružinou kontaktu v tvare U). Čím by sa malo eliminovať doťahovanie v prípade heblania sa s vypínačom, oxidáciou káblov apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny