Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Platba koncesionářského poplatku

Protože rozhlas a televize nemá moc možností, jak kontrolovat kdo platí, vznikl způsob, že to zjišťují tak, že kontrolují to, kde je namontovaný elektroměr. Z toho vycházejí, že kde je zavedena elektřina, jsou pravděpodobně i přijímače.
Proto po zavedení elektřiny na zahradu, kde je pravděpodobně i elektroměr, jim systém označil tohle místo, že zde není placen poplatek.
Tedy pokud bydlíš s rodiči ve stejném domě, kde je jeden elektroměr a za tohle místo je poplatek placen, je tohle místo v pořádku.
V tomto případě se jedná o elektroměr na zahradě. Proto jim napiš, že v domě kde bydlíš je poplatek placen, dolož to například kopií inkasa, případně i číslem elektroměru. Doplň vysvětlení, že se jedná o přípojku na zahradu, kde není žádný přijímač.
Na přenosné přijímače a autorádia se poplatek v případě fyzických osob nevztahuje, ale pouze v případě, že je poplatek placen v domácnosti kde bydlí.
Pokud je v domě jeden elektroměr, napiš že s rodiči bydlíš ve společné domácnosti. Dál to zjišťovat nebudou, i když máte asi ve společném domě domácnosti oddělené. Jejich kontrola se odvíjí od umístění elektroměru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny