Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tento xindel sotvaj v kameňáči dostaneš, lebo jaksi odporuje našim normám, chýba istenie na zemniaci…
Nuda 24.10.2019 19:03
Nuda
Ty vole NUDO,jdi s těma tvejma blábolama už jednou do prdele.Ozaj,XINDEL !!!
Garážník 24.10.2019 21:04
Garážník
S NUDOU opravdu v psychiatrické léčebně není nuda a proto mu občas doktoři povolí se o ty bláboly po… nový
čechy 25.10.2019 21:53
čechy
Já jsem si kdysi jako dítko školou povinné do zásuvky nad posel udělal ze síťové vidlice, kousku síť… poslední
Yarda 25.10.2019 23:13
Yarda

Tento xindel sotvaj v kameňáči dostaneš, lebo jaksi odporuje našim normám, chýba istenie na zemniaci kolík v zástrčke. Lenže potom by sa nedal bazmek otáčať o 180°, ako hentá elegantná vidlica.

Fáza ide do závitu objímky žiarovky, pričom malé batoľa, či lezúň ciciakovitý by nacpal do priestoru pre žiarovku aj svoju veľkú hlavu, nie len pršteky. Detto aj dospelák vmestí do diery celý palec, len tak naskus, či ide šťáva.

Takto a obdobne vraždil ods.Kramný, najprv dal pojesť celej rodine pozlatené káble s 230V/50Hz, ale nechutilo, tak napojil fázu na mokré ložné prádlo, aby ich americká, kapitaľistická elektrika netriasla a hlave, aby nezostali stopy na koži po po spáleninách od silnej Egyptskej elektriky. No a hlavne Kramný šiel vraždiť do Egypta, kde za dvojnásobnú vraždu dostane trest smrti nato tata, ako malina, ako víno.

Neradno síce haniť akékoľvek ľudovodemokratické rozhodnutie talármafie, neradno meritum akokoľvek komentovať, ale je dovolené ho iba s úctou rešpektovať, klaňať sa mu v hlbokom predklone pred ctihodným, emeritným blahorodím nacpatým komunistami v justičných talároch, ako čuče goja jelitá.

S NUDOU opravdu v psychiatrické léčebně není nuda a proto mu občas doktoři povolí se o ty bláboly podělit i s ostatními. :-) :-)

davidrome:
Tyto objímky na různé způsoby seženeš většinou u větnamců, nikde jinde je nejspíše nenajdeš. Při zahřátí dost často docela zapáchají. Nedoporučoval bych jejich používání. Nejsou moc kvalitní a již jsem několikrát viděl, jak se od tepla ze žárovky roztavily. Možná při použití LED žárovky by mohla vydržet, ale to je otázka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru