Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aku vrtačka bazar nebo Lidl ?

Dobrý den
zvažuji koupi aku vrtačky pro hobby použití. Nabídek po bazarech je spoustu,ale nevím jak zjistit v jakém stavu je baterie,jelikož nová vyjde klidně na víc než celá vrtačka... není nějaký jednoduchý způsob jak při osobním předání zjistit stav akumulátoru?
Nebo druhá možnost koupit novou např. v Lidlu https://www.lidl-shop.cz/PARKSIDE-Aku-vrtaci-sroubovak-PBSA-20-Li-A1/p100256577 ... pokud někdo ma budu rád za vlastní zkušenost... díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
V odpovědích to nezaznělo. Teď jsou různé akce na aku vercajk, snad v TESCu, v Mountfieldu, snad i j…
Yarda 26.03.2021 08:15
Yarda
Tak som sa rozhodol nakoniec pre toto: https://www.powerplus.cz/index.php?akce=product_detail&id=442… poslední
Andreass 29.03.2021 09:26
Andreass

V odpovědích to nezaznělo.
Teď jsou různé akce na aku vercajk, snad v TESCu, v Mountfieldu, snad i jinde. Ale je potřeba si dávat pozor, co všechno je v té ceně za akuvercajk. Dost často se totiž prodává samotný akuvercajk bez baterky, baterka a nabíječka je zvlášť, mnohdy za cenu přesahující cenu samotného akuvercajku.
Má to výhodu, že až baterka odejde, bude možné si koupit jen samotnou baterku - pokud v době, kdy to bude potřeba ten typ baterky ještě bude k sehnání.

Tak som sa rozhodol nakoniec pre toto: https://www.powerplus.cz/index.php?akce=product_detail&id=4429&pid=457&face=pw&lng=_sk
plus som dokúpil ešte jednu baterku nabíja sa ,len 40min. a výdrž je neskutočná po 2 hodinách stále baterka plná.Je mi jasné ,že to pôjde časom dolu. Je to fakt silný stroj.Uvažoval som aj o káblovej,ale ťahať to stále za sebou a pri ťažko dostupných miestach mi príde vhodnejšia tá ,bez kábla.Ano používať to budem občas,ale je to nevyhnutná výbava a tú 15 ročnú extol som musel už proste vymeniť.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru