Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Olej 5w40

Plne syntetické oleje sú miešateľné medzi sebou aj od iných výrobcov, dokonca aj rozdielnej viskozity 0W/5W/10W/15W. Na označenie vozidla BMW superdelo GTX Turbo so zlatou visačkou na obaloch olejov, sa vybodni.

Ak budeš meniť olej na zimu alebo celoročne, zameraj sa na špecifikáciu: VW 507 00, hlavne na viskozitu 0W-40, napríklad: http://www.olejcentrum.sk/Castrol-Edge-0W-40-4L-s-hologramom-d37.htm

Oceníš riedky, "vodový" olej v zime, štarty, hlavne pocítiš úsporu na spotrebe paliva v prípade krátkych jázd "okolo domu" ak to máš na skok do roboty a netráviš svoj voľný čas za volantom, ako pako s pocitom majetku na kolesách, ktorému konečne vrahovia a mafiáni eštébáci spolu so zľatými komunistami na čele, dovolili bez výsluchov na ústredí vnútornej správy ŠtB, vlastniť americký, kapitaľistický, západný, zahnívajúci voz získaný za americké, kapitaľistické tuzexové bony zaslané na účet od nepriateľov rozvinutého sociaľizmu s ľudskou tvárou.

Dnes eštébáci, spol. s.r.o., a.s., majitelia republiky, vlastnia v poste generálnych dovozcov fejkov, šuntov, šmejdov svoje firmy, a tak sa pretekajú koho a ako by ošmekli s tým ich vyšmelinovaným tovarom. Bola predsa nežná neha v roznežnenom novembri 1989.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny