Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dezinfekce klimatizace

Ahoj,

dezinfekce pro mobilní klimatizace v autě jdou použít jako sprej, kterým něco stříknu sem a tam... Nebo jak ten sprej stlačim, tak poběží, dokud se nevyprázdní? Chci si totiž tím autosprejem vydezinfikovat domácí klimatizaci.

loading...
Předmět Autor Datum
Tieto dezinfekčné spreje si môžeš vyrobiť doma z nejakého použitého prskača po okenných čističoch na… poslední
Nuda 09.06.2019 10:58
Nuda

Tieto dezinfekčné spreje si môžeš vyrobiť doma z nejakého použitého prskača po okenných čističoch na sklo s manuálnym mačkaním tlaku, do ktorých naleješ peroxid vodíka v koncentrácii max. 15%.

Peroxidy sú dostať v drogérii v litrovom balení s 35% koncentráciou, bacha na sliznice a pokožku, 35% štípe, leptá a pokožka zbelie, ako mŕtveho noha. Je nutné 35% peroxid zriediť destilovanou vodou ideálne v pomere 1:1. Potom môžeš aplikovať na filtre a vnútro potrubia aj domácej klímy, prípadne naprskať peroxid do smrdutej obuvi, skysnutých, zaparených, smradľavých domácich papúč, na drápy v podobe bakterióznych, zhrubnutých nechtov na nohách, zhrubnutej koži na pätách haxní apod.

Ak hnilobne páchne bubon práčky od skvasených aviváží, škrobov, Cocolínov, stačí práčku preprať načisto na 90°C s 1/2 litrom 35% peroxidu.

Osobne mám s Peroxidom vodíka, lekárensky čistý v 3% koncentrácii, vynikajúce skúsenosti pri čistení zanesených ušných zvukovodov od utlačeného, sirného ušného mazu nacpaného až na bubienok, kedy človek takmer ohluchne, jak poleno.(Je to síce ideálny stav hluchoty ušným mazom, ak máš vedľa seba chrápajúcu sexuálnu polovičku, nemusíš si aplikovať štuple do uší, ale človeka zase nezobudí ani nastavený budík). Stačí si opakovane naliať do naklonenej gebule 3% peroxid, nechať vyšumieť penu z ucha, vlažnou vodou tlakom zvukovod vypláchuť, 4x proces zopakovať a sluch je ako u netopiera, človek počuje na staré kolená zase výšky do 25kH, aj viac, aj ultrazvukovú píšťalku na cvičenie čoklov z radov psích šeliem nemej tváre domácich miláčikov, členov rodiny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...