Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stavební práce v bytě. Začátek podnikání.

Zdravím, mám takový dotaz na řemeslníky, kutily a lidi co s touto tématikou mají co dočinění. Rád bych začal něco málo podnikat brigádně než se na plno naučím řemeslo obkládání a zedničiny. (vyučený jsem, ale nejsem zajetý pracant s dlouholetou praxí). Hlavní problém který mi vyvstal v hlavě je ten: Jak vlastně mám pracovat ? Nemyslím tím teď po technické stránce nebo na samotnou práci. Ale vše okolo. Jak se vlastně takový pracant pohybuje pokud nemá k dispozici dejme tomu zahrádku. Dům. Nebo garáž s hadicí.

Vercajk by byl. Auto-combi (né zrovna minivan/dodávka) by také bylo. Chuť do práce, taky je.

Jak řešit čištění nářadí.
Co odpad ? Sem tam kýbl suti, sem tam zbytky obkladů z menšího projektu. Sem tam kýbl prachu.
Co hluk ? Kdy se vlastně nemůže dělat se zbíjecím nářadím, kotoučovým nářadím atd.

Mám nabídku na dlažbu na terase. A akorát co mě zajimá zatím je to jak budu čistit kýble od lepidla, kam budu vylévat vodu se zbytkem spárovačky. Je to menší balkón..
Děkuji za poznatky. :-)

PS: práci zatím mám, ale v jiném oboru. Nejsou momentálně finance na to měnit zaměstnání, ani chuť. Obzvláště pokud to zvládnu rozjet sám bez toho abych dělal pod firmou.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je to pravda garaz bude potreba bordel "nekam" hodis (mysleno na skladku) ale myti?? Pokud bydlis v… poslední
Remeslink_76 15.05.2019 00:09
Remeslink_76

Je to pravda garaz bude potreba bordel "nekam" hodis (mysleno na skladku) ale myti?? Pokud bydlis v byte tak v nejake vane nebo sprchaci asi tezko :-D a i po case az by jsi to nejak vyresil bude vice zakazek vice naradi vice prace a to uz i combik bude maly jako proste smula takovy zaklad potrebuje kazdy remeslnik

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru