Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 3komorovy septik - ucpana trubka mezi 2. a 3. komorou

Zdravim,

Dekuju vsem za odpovedi. Nejrozumeji asi zni varianta do druhe komory vytvorit zvrchu otvor s poklopem, abych se do ni mohl dostat i v budoucnu.

Byl jsem ted 2 dny pryc mimo chatu a pred odjezdem jsem do 2. komory prepadovou rourou vhodil asi 6 kapsli WC NETu, kdyby to nahodou pomohlo. Pri prijezdu jsem pustil kohoutek a voda se momentalne do 1. komory nevraci, takze prozatim problem zazehnan.
Zaroven byl dnes u souseda fekal, pozval jsem ho k nam a jednak mam chatu 100 metru od komunikace (tvrdil, ze maji pouze 50 m hadice), jednak rikal ze pokud je 2-3komora ucpana, tak se tam ani s tlakovou vodou nema jak dostat.

Pokud je tedy WC net slaby, mate lepsi zkusenost s jinymi vyrobci?
Zaroven si asi poradne nastuduju, jake vsechny cistici pripravky skodi bakteriim v septiku. Na wc netu pisi, ze nemam pouzivat sodu, odstranovace vodniho kamene atp., jenze nektere pripravky - napr. do mycky nebo vetsina na nadobi - ani nezminuji slozeni. Snazim se pouzivat ty nejekologictejsi a nejsetrnejsi, ale asi bude jednodussi si poradne nastudovat chemii, jak za mlada na stredni skole. Uvitam tipy na literaturu, mate-li.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny