Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem bezdrotovy cyklopocitac

bezdrotovy cyklopocitac, kedy a ako sa paruje vysielac s prijimacom? rozobral som oboje, ziaden reset, ani kontaktne plochy, ktore by mali naznak pripojenia niecoho servisneho . . .

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podle návodu, možná automaticky po zapnutí.
karel 19.04.2019 21:13
karel
Nie, nie, akoze funguje. Ide mi o to, ako to kto kedy sparoval. Vysielac s prijimacom. Mam problem s…
truhlik 19.04.2019 21:38
truhlik
Neznám to tedy jen doměnka. Pracuje to na tak malou vzdálenost, že snad ani není potřeba to nějak kó… nový
Zerozero 20.04.2019 10:53
Zerozero
Bezdrátový cyklopočítač nebrat. Je tam jen o jednu starost více s baterií do vysílače, která je obyč… nový
PLV 23.04.2019 12:12
PLV
Mam presne taku istu skusenosť. nový
jimbim 23.04.2019 14:37
jimbim
Podle mě se nepáruje nic, je to spárované od výrobce. Záleží samozřejmě na typu, ale u těch levných… nový
ml1 23.04.2019 13:45
ml1
no to by ma prave zaujimalo, ako to paruju . . . Inac, jasne ze drat je drat :-), naprr. ked som to… poslední
truhlik 23.04.2019 16:35
truhlik

Nie, nie, akoze funguje. Ide mi o to, ako to kto kedy sparoval. Vysielac s prijimacom. Mam problem s vysielacom, nefunguje jazyckove rele na spinanie magnetom, a prijimac nefunguje s inym, aj ked takym istym vysielacom. Preto ta otazka, len tak zo zaujimavosti.

Neznám to tedy jen doměnka. Pracuje to na tak malou vzdálenost, že snad ani není potřeba to nějak kódovat. Je možné. že se to slaďuje jenom použitou frekvencí.V daném pásmu se může použít několik mírně odlišných frekvencí a jednotlivé přístroje se vzájemě sladí. Ladění jak na vysílači tak na přijímači může být miniaturním kapacitním trimrem, nebo jádrem nějaké cívečky, nebo jen tvarováním nějaké cívky. Tedy pokud to pracuje na radiové frekvenci, což předpokládám. Ale nevím, jen střílím od boku. :-)

Bezdrátový cyklopočítač nebrat. Je tam jen o jednu starost více s baterií do vysílače, která je obyčejně na 12V a dlouho nevydrží. Kousek vodiče na vidlici ničemu nevadí a drátový tachometr je daleko spolehlivější. :-)

Podle mě se nepáruje nic, je to spárované od výrobce. Záleží samozřejmě na typu, ale u těch levných z lidlu to tak bylo. Neptejte se mě, jak to funguje, když jede peleton nebo rodinka se stejnými cyclocomputery, ale u jednoho to funguje, dokud se nevybije baterie ve vysílači (stejná CR2032 jako v přijímači).
Osobně mám zkušenosti s drátovým, bezdrátový měl jiný člen rodiny, tak nevím. Drátům věřim přecejenom víc, a jak už někdo napsal, o jeden drát víc neni problém (minimálně vede drátovod k brzdě, my konzervativnější máme ještě drát nebo radši dva k "dynamu", proti tomu jedna tenounká dvoulinka nijak nepřekáží).

no to by ma prave zaujimalo, ako to paruju . . .
Inac, jasne ze drat je drat :-), naprr. ked som to skusal asi tak 20 cm od ntb, tak jednoducho nereagoval . . . akurat prasknute sklo na jazyckovom kontakte, neviem aky to malo vplyv, ale nespinal. A to je asi jedno, ci by to bol dratovy, alebo bezdrat. Aj v prijimaci aj vysielaci je cr2032, teda dost bezny typ, inac, prezil celu minulu sezonu, bateria povodna. Ono pri tych najazdenych zopar sto km za sezony (cca 500) je mozne, ze skor odide na starobu . . .

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru