Předmět Autor Datum
porad to jde, ale pouze u nekterych karet - treba nejnovejsi Skylink M7 Irdeto karty sdilet porad ne…
lucifer 04.03.2019 15:21
lucifer
Stale to ide, ale od M7 jenasledovny problem...tieto karty nejdu v univerzalnych citackach a v certi…
fleg 04.03.2019 16:02
fleg
Mám už asi tu novou kartu. Satelit jsem kupoval asi před třemi roky, pokud se nepletu. No holt asi b…
Cat 04.03.2019 18:52
Cat
Pozri si nejake fora, ci nie je pre tvoj satelit OScam client, pripadne server. Amika toto maju ries… poslední
fleg 05.03.2019 15:21
fleg

porad to jde, ale pouze u nekterych karet - treba nejnovejsi Skylink M7 Irdeto karty sdilet porad nejdou, pokud se nepletu...? (uz tohle nejakou dobu nesleduju, treba to taky jde - netusim.) Co vim, tak neni problem se sdilenim karet "ICE" - jak tech od Skylinku, tak od Freesatu, a i predchozi generaci karet Skylink Irdeto. Nejlip na tohle pouzit linuxove prijimace s Enigmou, a asi nejpouzivanejsi "emu" Oscam - muze byt jak serverem tak i klientem.

Stale to ide, ale od M7 jenasledovny problem...tieto karty nejdu v univerzalnych citackach a v certifikovanych pristrojoch zase nerozbehas zdielanie.
Legalne je ak mas jednu kartu spravit si u Skylinku dualnu tusim za 3 eura, kde mas kopiu prvej karty a tie iste programy. Taketo karty mozes mat v jednej domacnosti az 3, cize ak defacto platis len jeden pausal + 3eura/mes za klon karty.
Skylink sa uz dlho odhodlava k odstaveniu starsich kartiet, ale kedze cca 70-80% zakaznikov nebezi na certifikovanych pristrojoch tak sa toho zatial boja. Prave preto robil akcie, ze satelit za euro, montaz za euro a pod, ale moc neuspel. Skor ci neskor vsak k tomu asi dojde, Skylink ma na to dost arogancie, aby to spravil.
Inak ak to zapnu tak riesenie bude kupit CI modul, kde ti karta pobezi (ak ma satelit CI slot).

Pozri si nejake fora, ci nie je pre tvoj satelit OScam client, pripadne server. Amika toto maju riesene este jednoduchsie cez Homecard sharing, aj ked spolahlivo funguje len ten cez layer2...cize mac adresu a tam je nutnost byt na tej iste sieti (co vsak doma nie je problem).
Mam to takto spravene doma, u nasich, a bezne u klientoch, dnes nie je problem mat doma aj cez 4 satelitne prijimace.
Inak M7 mat este nemusis, oni tie nove karty este na M7 nedali vsetky, vedia to spravit na dialku akurat stale otalaju (nastastie).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru