Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Novinka v kuchyni, nezname larvy

Za komanča som nacpal už z veľkoskladu expedovaný, podozrivý tovar (palety kartónov lieskových orieškov apod.) porád do veľkého mrazáku nastavený na -28°C na tri dni premraziť. Proste tovar, ktorý ešte nestihol byť zasvinený pilusom, potravinovými molmi, ale dalo sa predpokladať, že je už z baliarní, veľkoskladov zanesený nakladanými vajíčkami. Je zaujímavé, že múka v kilovom balení nebola nikdy zamorená pilusom. (Okrem jačmenných krúpov, v nich sa sporadicky objavili mole už z veľkoskladov).

Vždy sa na podniku a interní inšpektori divili, že všetky predajne Zdroj, š.p., hlása rôzne zamorený tovar s rovnakou šaržou dodania k stiahnutiu z obehu a dobropisu, len ja som tovar v pohode čistý vždy dopredal. Dokonca sa stávalo, že aj orieškové čokolády, Študentská pečať bývala z vnútra zamorená, proste lieskovce s vajíčkami molí sa vyliahli zaliate v čokoláde z výroby z ktorej sa v alobale zabalené vypelešili z čokolády až v MO predajniach.

Dnes moja polovička vrazí ovsené vločky, múku, apod. háklivosti na 60sec. preventívne do mikrovlnky než doma uskladní kúpený tovar. Vajíčka mikrovlnka zničí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny